Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Η Νταϊάνα ξεσπά δημόσια σε κλάματα – Είχε μόλις αντιληφθεί την ύπαρξη της Καμίλα (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Η Νταϊάνα ξεσπά δημόσια σε κλάματα – Είχε μόλις αντιληφθεί την ύπαρξη της Καμίλα (vid)

Ήταν λίγο πριν τον παραμυθένιο γάμο του Καρόλου με την Νταϊάνα στις 29 Ιουλίου 1981. Ο πρίγκιπας έφυγε σε πέντε εβδομάδων περιοδεία μόνος του.  Κατά την αναχώρησή του, η πριγκίπισσα φωτογραφήθηκε να κλαίει και πολλοί υποστήριξαν πως η θλίψη της οφειλόταν στο γεγονός ότι θα περνούσαν  χρόνο μακριά. Όμως η αλήθεια είναι άλλη και κρύβει […]

princess-diana

Ήταν λίγο πριν τον παραμυθένιο γάμο του Καρόλου με την Νταϊάνα στις 29 Ιουλίου 1981.

Ο πρίγκιπας έφυγε σε πέντε εβδομάδων περιοδεία μόνος του.  Κατά την αναχώρησή του, η πριγκίπισσα φωτογραφήθηκε να κλαίει και πολλοί υποστήριξαν πως η θλίψη της οφειλόταν στο γεγονός ότι θα περνούσαν  χρόνο μακριά. Όμως η αλήθεια είναι άλλη και κρύβει πολύ πόνο.

Ένας αξιωματούχος εκείνη την περίοδο είχε πει: «Δεν είχαμε ξαναδεί ένα τόσο συγκινητικό αποχαιρετισμό». Και μια γυναίκα που ήταν παρούσα στο γεγονός, πρόσθεσε: «Η λαίδη Νταϊάνα έδειχνε πραγματικά συντετριμμένη».

Αποτέλεσμα εικόνας για diana princess

Στις ηχογραφήσεις που έχει στο αρχείο το National Geographic, η Νταϊάνα λέει ότι η πίσω από τα δάκρυά της, κρυβόταν η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς και εκείνη είναι η χειρότερη στιγμή που βίωσε.

Αποτέλεσμα εικόνας για καμιλα καρολος

«Μπορεί να θυμάστε μια φωτογραφία μου που κλαίω φορώντας ένα κόκκινο παλτό, όταν έφυγε με το αεροπλάνο του. Αυτό δεν είχε καμία σχέση με το γεγονός ότι έφευγε. Το πιο φοβερό πράγμα είχε συμβεί προτού φύγει. Ήμουν στο γραφείο του μιλώντας του για το ταξίδι του. Χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν η Καμίλα. Λίγο προτού φύγει για 5 εβδομάδες. Έτσι σκέφτηκα: ‘Να είμαι ευγενική ή απλά να κάτσω εδώ;’. Κι έτσι σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να είμαι ευγενική και βγήκα από το γραφείο. Κι αυτό το σκηνικό με διέλυσε».

Η Νταϊάνα αναφέρει επίσης για το πώς η σχέση του Καρόλου με την Καμίλα έπληξε το γάμο της. Όπως είπε: «Ήμουν ακόμη πολύ ανώριμη για να καταλάβω όλα τα μηνύματα που λάμβανα. Και τότε κάποιος στο γραφείο του, μου είπε ότι ο σύζυγός μου είχε ένα βραχιόλι φτιαγμένο για εκείνη. Και μπήκα στο γραφείο του και είπα: Ώ, τι έχει αυτό το πακέτο;’ και μου είπε: ‘Δεν πρέπει να το δεις’. Κι έτσι το άνοιξα και μέσα σε αυτό ήταν το βραχιόλι».

Αποτέλεσμα εικόνας για diana princess

Περιγράφοντας τον πόνο, την οργή και τη θλίψη που ένιωσε εκείνη τη στιγμή, η Νταϊάνα πρόσθεσε: «Ήμουν συντετριμμένη και είπα: ‘Θα της το δώσει σήμερα απόψε’. Κι ένιωσα οργή, οργή, οργή. Και σκεφτόμουν: ‘Γιατί δεν μπορεί να είναι ειλικρινής μαζί μου;’. Ήταν σαν να είχε πάρει την απόφασή του. Είχε βρει το πρόβατο επί σφαγής και κατά κάποιον τρόπο είχε εμμονή μαζί μου, την μία στιγμή ήταν θερμός, την άλλη σαν πάγος. Δεν ήξερες ποτέ την διάθεσή του».

Αποτέλεσμα εικόνας για diana princess

Αλλά λίγους μήνες πριν την μεγάλη ημέρα, η Νταϊάνα ήταν έτοιμη να τον ακυρώσει. Όπως είπε: «Πήγα επάνω και είχα μεσημεριανό με τις αδερφές μου που ήταν εκεί. Και τους είπα: ‘Δεν μπορώ να τον παντρευτώ, δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Είναι ανήκουστο. Και οι αδερφές μου, μου είπαν: ‘Είναι πολύ αργά να το ακυρώσεις τώρα. Κακοτυχία’».

Το ζευγάρι χώρισε το 1996, μετά από μια επιστολή που τους έστειλε η βασίλισσα όπου τους συμβούλευε να δώσουν ένα τέλος στη σχέση τους.

Η Νταϊάνα πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στις 31 Αυγούστου 1997 με πολλούς να χαρακτηρίζουν ως σήμερα μυστήριο το τροχαίο.

Αποτέλεσμα εικόνας για diana princess of wales death

Δείτε ακόμη:

Diana_1920

Η ταπείνωση της πριγκίπισσας Νταϊάνα από τον Κάρολο και ο θλιβερός της διάλογος με την Καμίλα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις