Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Επίσημη πρεμιέρα για τη νέα κυβέρνηση
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίσημη πρεμιέρα για τη νέα κυβέρνηση

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, το νέο υπουργικό συμβούλιο θα συνεδριάσει υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, την Παρασκευή, στις 11:00, στη Βουλή. Επίσημη πρεμιέρα, λοιπόν, για τη νέα κυβέρνηση μετά τον ανασχηματισμό και την ορκωμοσία και εν μέσω των αντιδράσεων που έχει προκαλέσει το σχήμα της. Οι τελευταίες προέρχονται και […]

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, το νέο υπουργικό συμβούλιο θα συνεδριάσει υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, την Παρασκευή, στις 11:00, στη Βουλή. Επίσημη πρεμιέρα, λοιπόν, για τη νέα κυβέρνηση μετά τον ανασχηματισμό και την ορκωμοσία και εν μέσω των αντιδράσεων που έχει προκαλέσει το σχήμα της.

Οι τελευταίες προέρχονται και εκ δεξιών και εξ… ευωνύμων, καθώς στο νέο κυβερνητικό σχήμα έχουν εισρεύσει πρώην πασοκογενείς, αλλά και δεξιοί υπουργοί. Έτσι αφενός για τους ακραιφνείς αριστερούς τίθεται θέμα νόθευσης, για δε τους υπολοίπους δημιουργείται το ερώτημα πως η κυβέρνηση ζητά στήριξη για να μην έρθει η δεξιά, παίρνοντας από την πίσω πόρτα δεξιούς στις αγκάλες της. Αντιδράσεις έχουν επίσης προκληθεί από το γεγονός πως κανένα από τα… βαριά υπουργεία δεν άλλαξε σύνθεση, καθώς και από την -για ακόμη μία φορά- υπουργοποίηση κολλητών και φίλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Bloomberg: Ανέγγιχτα τα μεγαλύτερα υπουργεία – Παραμένει η βαριά δέσμευση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις