Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Εύκολη πρόκριση για Τσιτσιπά και Σάκκαρη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εύκολη πρόκριση για Τσιτσιπά και Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήραν εύκολα την πρόκριση στα πρώτα τους παιχνίδια στο US Open της Νέας Υόρκης. Προκρίθηκαν έτσι στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, η οποία και συνεχίζεται σήμερα, με νέους αγώνες και για τους δύο Έλληνες αθλητές. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, χωρίς να χάσει σετ, απέκλεισε από τη διοργάνωση τον Τόμι […]

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήραν εύκολα την πρόκριση στα πρώτα τους παιχνίδια στο US Open της Νέας Υόρκης. Προκρίθηκαν έτσι στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, η οποία και συνεχίζεται σήμερα, με νέους αγώνες και για τους δύο Έλληνες αθλητές.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, χωρίς να χάσει σετ, απέκλεισε από τη διοργάνωση τον Τόμι Ρομπρέδο, επικρατώντας με 3-0 (3-6, 6-7 (1-7), 4-6). Από την πλευρά της η Μαρία Σάκκαρη αντιμετώπισε την Αμερικανίδα Μουχαμάντ και πήρε άνετα τη νίκη με 2-0 σετ (6-3, 6-3).

Το τουρνουά συνεχίζεται σήμερα και για τους δύο αθλητές, με τη Σάκκαρη να αντιμετωπίζει μία ακόμη Αμερικανίδα, την Σοφία Κένιν και τον Τσιτσιπά να βρίσκει μπροστά του το Νο 36 του κόσμου Ντανίλ Μεντβέντεβ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κρίσιμες «μάχες» για την πρόκριση στους ομίλους

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις