Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δυο μήνες μετά, ο Καρύδης μιλά για την υγεία του: Αυτόν τον πόνο, μην τον νιώσει άλλος
LIFESTYLE

Δυο μήνες μετά, ο Καρύδης μιλά για την υγεία του: Αυτόν τον πόνο, μην τον νιώσει άλλος

Δύο μήνες μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη, ο Ντίνος Καρύδης μιλά για την κατάστασή του και το πώς νιώθει. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Espresso, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως περπατά ακόμη με το «πι» και πως θα προτιμούσε το θάνατο, από μια ζωή μέσα στον πόνο και τη δυστυχία. «Δεν είμαι καλά ακόμη. […]

Ντίνος Καρύδης

Δύο μήνες μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη, ο Ντίνος Καρύδης μιλά για την κατάστασή του και το πώς νιώθει.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Espresso, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως περπατά ακόμη με το «πι» και πως θα προτιμούσε το θάνατο, από μια ζωή μέσα στον πόνο και τη δυστυχία.

«Δεν είμαι καλά ακόμη. Περπατάω με το ‘πι’ μέσα στο σπίτι και δεν γνωρίζει κανείς πότε θα μπορέσω να ξαναβγώ έξω. Το καρδιακό επεισόδιο το έπαθα στην κάτω μεριά της πλατείας.

Θυμάμαι, πονούσα πάρα πολύ και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Ήταν ένας πόνος που δεν θέλω να τον νιώσει άλλος άνθρωπος. Για έναν μήνα ήμουν στο νοσοκομείο. Δεν ήξερα πώς θα πάει η υγεία μου, δεν ήξερα τίποτα. Το μόνο που θυμάμαι είναι οι πόνοι που ένιωθα.

Αποτέλεσμα εικόνας για καρυδης ντινος

Αν έχω να επιλέξω μεταξύ της ζωής που θα έχει μέσα πόνο, φτώχεια, δυστυχία, προτιμώ τον θάνατο. Δεν θέλω να ζω ούτε κάτω από πόνο, ούτε κάτω από αρρώστιες και δυστυχία. Η Σμαράγδα είναι ο φύλακας άγγελος μου στη γη. Με φροντίζει σε όλα τα επίπεδα η Σμαράγδα μου» δήλωσε ο Ντίνος Καρύδης.

Δείτε ακόμη:

Έπαθε έμφραγμα στο συλλαλητήριο ο Ντίνος Καρύδης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις