Αθήνα

°C

Πέμπτη

22

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έκλεισε: Το πρόσωπο – έκπληξη που θα παρουσιάσει το Nomads (vid)
LIFESTYLE

Έκλεισε: Το πρόσωπο – έκπληξη που θα παρουσιάσει το Nomads (vid)

Επιστρέφει στις αρχές Οκτωβρίου το ριάλιτι επιβίωσης Nomads, με τα γυρίσματα να πραγματοποιούνται στην Μαδαγασκάρη αντί για το Παλαουάν των Φιλιππινών, όπου διαδραματίστηκε πέρυσι. Όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Αναδιώτης από την πρωινή εκπομπή «Καλοκαίρι παντού στις 10», τη θέση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην παρουσίαση του παιχνιδιού παίρνει ο Σάββας Πούμπουρας ενώ ο Γιώργος Λέντζας αναλαμβάνει […]

NOMADS-MADAGASCARI

Επιστρέφει στις αρχές Οκτωβρίου το ριάλιτι επιβίωσης Nomads, με τα γυρίσματα να πραγματοποιούνται στην Μαδαγασκάρη αντί για το Παλαουάν των Φιλιππινών, όπου διαδραματίστηκε πέρυσι.

Όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Αναδιώτης από την πρωινή εκπομπή «Καλοκαίρι παντού στις 10», τη θέση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην παρουσίαση του παιχνιδιού παίρνει ο Σάββας Πούμπουρας ενώ ο Γιώργος Λέντζας αναλαμβάνει την παρουσίαση και τον σχολιασμό των αθλημάτων στους παίκτες και το κοινό.

https://www.instagram.com/p/BmA139aj8Q8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Ο Νίκος Αναδιώτης αναφέρθηκε ακόμα και σε άλλες αλλαγές που θα έχει το Nomads, όπως είναι το live για την αποχώρηση του παίκτη, αφού η ώρα σε Ελλάδα και Μαδαγασκάρη είναι κοινή.

Ακόμη το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίζει μέσω application για το ποιος θέλει να παραμείνει, όπου δεν θα υπάρχει χρέωση.

Δείτε ακόμη:

Nomads 2: Τα πρόσωπα «έκπληξη» που πάνε Μαγαδασκάρη (vid)

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις