Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Δεν έχει τέλος η κόντρα Αγραβάνη – Παπαπέτρου: Νέο “χτύπημα”
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δεν έχει τέλος η κόντρα Αγραβάνη – Παπαπέτρου: Νέο “χτύπημα”

Ο Δημήτρης Αγραβάνης βρέθηκε στο γήπεδο Καραϊσκάκης για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπέρνλι και μετά τη νίκη της ομάδας του Πειραιά έκανε και δεύτερη ανάρτηση σχετικά με τον Ιωάννη Παπαπέτρου του Παναθηναϊκού. Το «λάδι στη φωτιά» που έριξε ο Ιωάννης Παπαπέτρου με την απάντησή του στον Δημήτρη Αγραβάνη, συνεχίζει να… καίει στην κόντρα […]

αγραβανης

Ο Δημήτρης Αγραβάνης βρέθηκε στο γήπεδο Καραϊσκάκης για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπέρνλι και μετά τη νίκη της ομάδας του Πειραιά έκανε και δεύτερη ανάρτηση σχετικά με τον Ιωάννη Παπαπέτρου του Παναθηναϊκού.

Το «λάδι στη φωτιά» που έριξε ο Ιωάννης Παπαπέτρου με την απάντησή του στον Δημήτρη Αγραβάνη, συνεχίζει να… καίει στην κόντρα των δύο παικτών, με τον φόργουορντ-σέντερ του Ολυμπιακού να σχολιάζει αινιγματικά στην αρχή, αλλά να γίνεται ακόμη πιο ξεκάθαρος στη συνέχεια.

Συγκεκριμένα πριν μέρες ο Αγραβάνης σχολίασε τη μετεγγραφή του  Παπαπέτρου κάνοντας λόγο για απαράδεκτη συμπεριφορά από την πλευρά του πρώην συμπαίκτη του. Μάλιστα είχε ποστάρει αυτή την εικόνα, για την οποία ρωτήθηκε.

«Φυσικά ήταν για εκείνον. Τι να πω, ψέματα; Εγώ πιστεύω ότι από τη στιγμή που τελείωσε το πρωτάθλημα, η συμπεριφορά του Ιωάννη ήταν το λιγότερο απαράδεκτη! Ο καθένας μπορεί να πάει όπου θέλει, όμως πιστεύω ότι θα πρέπει να φέρεται αντρίκεια. Ειδικά σε μία ομάδα που τον έχει στηρίξει πιο πολύ από κάθε άλλο παίκτη τα τελευταία χρόνια! Εντάξει, ο καθένας θα κριθεί στο γήπεδο», είχε απαντήσει.

Η απάντηση Παπαπέτρου 

«Δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για να απαντάμε… Δουλειά μας είναι να παίζουμε μπάσκετ. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, βάσει του τι πιστεύει. Είναι σεβαστό αυτό, αλλά δεν θα ασχοληθώ. Έχω μεγαλώσει με διαφορετικές αρχές από την οικογένειά μου. Ο καθένας έχει το δικό του μορφωτικό επίπεδο».

Και το δεύτερο “χτύπημα” Αγραβάνη

Μέσα από το γήπεδο Καραϊσκάκης, όπου βρέθηκε για να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπέρνλι, ο Αγραβάνης έκανε και νέα ανάρτηση στο instagram, με μία φωτογραφία του MVP του αγώνα, Κώστα Φορτούνη και το σχόλιο «Μόρφωσέ με», το οποίο και παραπέμπει στις δηλώσεις του άλλοτε συμπαίκτη του στην ομάδα του Πειραιά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις