Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Εκτός ψηφοδελτίων ΝΔ ο Μαρκογιαννάκης
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτός ψηφοδελτίων ΝΔ ο Μαρκογιαννάκης

Ο πρώην βουλευτής Χανίων Χρήστος Μαρκογιαννάκης ανακοίνωσε μέσω ανάρτησής του μέσα κοινωνικής δικτύωσης την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην είναι υποψήφιος στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές. Παράλληλα, προανήγγειλε ότι θα επανέλθει για το παρασκήνιο που προηγήθηκε και τις προθέσεις του. «Σε συνάντηση που είχα τη Κυριακή 19/8/18 με το πρόεδρο της […]

Ο πρώην βουλευτής Χανίων Χρήστος Μαρκογιαννάκης ανακοίνωσε μέσω ανάρτησής του μέσα κοινωνικής δικτύωσης την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην είναι υποψήφιος στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές. Παράλληλα, προανήγγειλε ότι θα επανέλθει για το παρασκήνιο που προηγήθηκε και τις προθέσεις του.

«Σε συνάντηση που είχα τη Κυριακή 19/8/18 με το πρόεδρο της Ν.Δ Κυρ. Μητσοτάκη, μου ανακοίνωσε την απόφασή του να μην συμπεριληφθώ στο συνδυασμό των Χανίων της Ν.Δ κατά τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές. Για όλο το παρασκήνιο που προηγήθηκε και τις προθέσεις μου θα επανέλθω», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρώην βουλευτής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το Μαξίμου για την επίσκεψη Μητσοτάκη στο Μάτι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις