Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Δολοφόνησε τη σύζυγό του, επειδή στραγγάλισε τις κόρες τους
ΚΟΣΜΟΣ

Δολοφόνησε τη σύζυγό του, επειδή στραγγάλισε τις κόρες τους

Μεγάλη ανατροπή στην εξέλιξη της υπόθεσης του Christopher Watts, που συγκλονίζει τις ΗΠΑ. Ο 33χρονος συνελήφθη με την κατηγορία ότι δολοφόνησε την έγκυο γυναίκα του Shanann και τις δύο κόρες του τριών και τεσσάρων ετών. Ωστόσο, στην απολογία του ο κατηγορούμενος ομολόγησε τη δολοφονία της γυναίκας του, αλλά υποστήριξε ότι προέβη σε αυτήν την πράξη, […]

Μεγάλη ανατροπή στην εξέλιξη της υπόθεσης του Christopher Watts, που συγκλονίζει τις ΗΠΑ. Ο 33χρονος συνελήφθη με την κατηγορία ότι δολοφόνησε την έγκυο γυναίκα του Shanann και τις δύο κόρες του τριών και τεσσάρων ετών. Ωστόσο, στην απολογία του ο κατηγορούμενος ομολόγησε τη δολοφονία της γυναίκας του, αλλά υποστήριξε ότι προέβη σε αυτήν την πράξη, όταν διαπίστωσε ότι εκείνη είχε στραγγαλίσει τα δύο μικρά κοριτσάκια τους!

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του η γυναίκα του δολοφόνησε τα παιδιά, όταν εκείνος της ζήτησε διαζύγιο. Όπως είπε, μετά τη συζήτηση που έκαναν, κατέβηκε στον κάτω όροφο, πριν επιστρέψει στην κρεβατοκάμαρα. Εκεί, μέσω του μόνιτορ που είχαν τοποθετήσει για να παρακολουθούν τα παιδιά τους, είδε τη σύζυγό του να στραγγαλίζει το μόλις τριών ετών κοριτσάκι τους, ενώ το άλλο κοριτσάκι τους, τεσσάρων ετών, είχε ήδη δολοφονηθεί. Η πράξη της συζύγου του τον έβγαλε εκτός εαυτού και την σκότωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Φονικές πλημμύρες στην Ινδία

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις