Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Η “λαοθάλασσα” που έσπευσε να φιλήσει τον πρωθυπουργό στην Ιθάκη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η “λαοθάλασσα” που έσπευσε να φιλήσει τον πρωθυπουργό στην Ιθάκη

Πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν ποιοι είναι όλοι αυτοί που έσπευσαν στην Ιθάκη να φιλήσουν και να αγκαλιάσουν τον Αλέξη Τσίπρα. Και μπορεί κάποιοι να είναι φανατικοί οπαδοί του πρωθυπουργού, όμως η αίσθηση που έχουν οι Έλληνες από τους χειρισμούς της κυβέρνησης, κάθε άλλο παρά ταίριαζε με αυτή την εικόνα. Ποιοι ήταν τελικά; «Δεν ήταν […]

Πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν ποιοι είναι όλοι αυτοί που έσπευσαν στην Ιθάκη να φιλήσουν και να αγκαλιάσουν τον Αλέξη Τσίπρα.

Και μπορεί κάποιοι να είναι φανατικοί οπαδοί του πρωθυπουργού, όμως η αίσθηση που έχουν οι Έλληνες από τους χειρισμούς της κυβέρνησης, κάθε άλλο παρά ταίριαζε με αυτή την εικόνα.

Ποιοι ήταν τελικά;

«Δεν ήταν όλοι ντόπιοι στην υποδοχή του πρωθυπουργού», παραδέχθηκε ο δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας.

Όπως είπε ο κ. Στανίτσας, μιλώντας στον ρ/σ Θέμα, υπήρχαν και τουρίστες και ξένοι. Σημείωσε δε πως ενημερώθηκε επισήμως για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο νησί την τελευταία στιγμή.

«Συνεπώς ,ήταν λογικό κάποιοι από τους συγκεντρωμένους να μην είναι κάτοικοι του νησιού» σημείωσε.

Σημειώνεται πως η κρατική τηλεόραση είπε μεταξύ άλλων ότι τον Πρωθυπουργό υποδέχθηκε στο νησί πλήθος κόσμου και ενθουσιώδους κοινού.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η βουλευτής Κεφαλληνίας του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, που ήταν μέσα σε όλα τα πλάνα αποθέωσης του πρωθυπουργού, τον οποίο υποδέχθηκε φιλώντας τον, τον συνόδευσε στη βόλτα του στο νησί, αλλά και στη σύσκεψη στο δημαρχείο.

Ακόμη ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, που εμφανίστηκε στα πλάνα και τις φωτογραφίες να εκφράζει την αγάπη της για τον Αλέξη Τσίπρα, η Μαρία Αντύπα, η οποία κατέβηκε υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στο νόμο Αχαΐας.

Δείτε ακόμη:

Ο Τσίπρας και οι… μνηστήρες – «Αλέξη σ’ αγαπώ», φιλιά και αγκαλιές μετά το περιβόητο διάγγελμα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις