Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Μετά την καληνύχτα τι; Tips για σεξ στο αυτοκίνητο χωρίς παρατράγουδα
PLUS

Μετά την καληνύχτα τι; Tips για σεξ στο αυτοκίνητο χωρίς παρατράγουδα

Είστε στην αρχή της σχέσης σας, έχετε βγει για ποτό, σε καληνυχτίζει με ένα απλό φιλί και ξαφνικά σε αρπάζει. Γνωστό το εργάκι. Φυσικά δεν είναι λύση να πάτε σπίτι του γιατί μέχρι να φτάσετε εκεί ξέρουμε τι θα συμβεί. Άρα, θα κάνετε σεξ μέσα στο αυτοκίνητο. Η εμπειρία είναι συγκλονιστική. Η ιδέα ότι μπορεί […]

safest-places-for-car-sex

Είστε στην αρχή της σχέσης σας, έχετε βγει για ποτό, σε καληνυχτίζει με ένα απλό φιλί και ξαφνικά σε αρπάζει.

Γνωστό το εργάκι.

Φυσικά δεν είναι λύση να πάτε σπίτι του γιατί μέχρι να φτάσετε εκεί ξέρουμε τι θα συμβεί. Άρα, θα κάνετε σεξ μέσα στο αυτοκίνητο.

Η εμπειρία είναι συγκλονιστική. Η ιδέα ότι μπορεί κάποιος να σας πιάσει στα πράσα και ότι δεν έχετε πολύ χρόνο στη διάθεσή σας είναι αυτή που κάνει όλο το γεγονός πιο σέξι.

Προσπαθήστε να φτάσετε σε οργασμό χωρίς να αλλάξετε στάση γιατί η αλήθεια είναι πως η διαδικασία να αλλάξετε είναι λίγο άχαρη.

Τρεις είναι οι καλύτερες στάσεις. Εκείνος να κάθεται στο κάθισμα του οδηγού και εσύ από πάνω του, να ξαπλώσετε το κάθισμα του συνοδηγού και εκείνος από πάνω σου ή στο πίσω κάθισμα για doggy style.

Προσοχή στο σασμάν και και στον καθρέπτη. Σε αυτά τα δύο γίνονται τα περισσότερα ατυχήματα.

Σε περίπτωση που δεν έχει χαρτί στο αυτοκίνητό του και εσύ δεν έχεις στην τσάντα σου η πιο έξυπνη λύση είναι να βγάλει εκείνος το εσώρουχό του και να σκουπιστείτε εκεί.

Μην βάλετε μουσική στο αυτοκίνητο για να φτιάξετε ατμόσφαιρα γιατί έτσι δεν ξέρετε καθόλου τι γίνεται έξω. Όταν υπάρχει ησυχία υπάρχει περίπτωση να ακούσετε όταν έρθει ή περάσει κάποιος. Μπορεί να έρχεται να σας πάρει μάτι ή να θέλει να σας ληστέψει.

Δείτε ακόμη:

Σεξ στην παραλία

Σεξ με τον άγνωστο στις διακοπές: Πώς θα γίνει σωστά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις