Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Σεξ με τον άγνωστο στις διακοπές: Πώς θα γίνει σωστά
PLUS

Σεξ με τον άγνωστο στις διακοπές: Πώς θα γίνει σωστά

Eίσαι single αλλά βαρέθηκες και θέλεις λίγη «νοστιμιά»; Το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος, αλλά τώρα είναι η καλύτερη περίοδος διακοπών. Έχεις βάλει σκοπό να κάνεις σεξ με τον γοητευτικό άγνωστο, αλλά δεν θέλεις να φανείς απελπισμένη. Ε, εννοείται αυτό. Λοιπόν, δες εδώ πώς θα πρέπει να είσαι. Πλοίο Απλή και σέξι. Χωρίς πολλά καπέλα σαν καμιά παιδούλα […]

Σεξ στην παραλία

Eίσαι single αλλά βαρέθηκες και θέλεις λίγη «νοστιμιά»;

Το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος, αλλά τώρα είναι η καλύτερη περίοδος διακοπών. Έχεις βάλει σκοπό να κάνεις σεξ με τον γοητευτικό άγνωστο, αλλά δεν θέλεις να φανείς απελπισμένη. Ε, εννοείται αυτό.

Λοιπόν, δες εδώ πώς θα πρέπει να είσαι.

Πλοίο

Απλή και σέξι. Χωρίς πολλά καπέλα σαν καμιά παιδούλα που θέλει να τραβήξει ντε και καλά την προσοχή, χωρίς περίεργα γυαλιά που θυμίζουν Απόκριες και φυσικά όχι μακιγιάζ. Αν θες φλερτ στο καράβι, άσε στην άκρη τα ροζ, φούξια, κόκκινα κραγιόν και τα bronzer.

Να τον φλερτάρεις, αλλά να μην κάνεις και σαν λιγούρι. Να τον ακολουθήσεις όταν βγει κατάστρωμα να χαζέψει, αλλά μην του γίνεις και στενός κορσές. Κοίτα απλά να σε προσέξει. Όταν το κάνει, χαμογέλασέ του απλά ή πες μια καλημέρα και γύρισε διακριτικά την πλάτη ΧΩΡΙΣ να φύγεις.

Παραλία 

Ο άντρας θέλει απλότητα – ένα μονόχρωμο μπικίνι, και όχι εμπριμέ και σχοινιά που είναι έτοιμα να σε πνίξουν. Θέλει να έχεις απλά μαλλιά, να είσαι χαλαρή, χαμογελαστή και όταν έρθει να σου μιλήσει να είσαι γλυκιά και προσιτή. Αν ξέρεις ρακέτες, εννοείται ότι θα σηκωθείς να παίξεις. Πάνω από όλα, μην αρχίσεις να γελάς δυνατά – οι άντρες το μισούν. Κοίτα του και αφού βεβαιωθείς ότι δεν υπάρχει τριγύρω κοπέλα, χαμογέλα δια)ρκώς. (Φύσα και λίγο να πάει το μπαλάκι πάνω του, ξέρεις τώρα… ????)

Μπαρ

Αφού τον έχεις σταμπάρει στην παραλία και έχετε μιλήσει, φυσικά και θα πας στο μαγαζί που θα είναι και εκείνος. Το ντύσιμό σου θα είναι απλό, αέρινο και θηλυκό. Θα είσαι χαλαρή και άνετη. Θα πιεις τα ποτά σου, θα χορέψεις και θα του ρίχνεις ματιές όλο νόημα.  Πού και πού θα ρωτάς πώς περνάει και θα απομακρύνεσαι για λίγο. Άσε τον να σε ψάχνει. Όλα τα άλλα θα γίνουν.

Μην ξεχνάς ποτέ το προφυλακτικό.

Δείτε ακόμη:

Σεξ στις διακοπές: Πού,πώς και… γιατί

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις