Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η αηδιαστική αποκάλυψη για την Άμπερ Χερντ -Πώς εκδικήθηκε τον Τζόνι Ντεπ, όταν άργησε
LIFESTYLE

Η αηδιαστική αποκάλυψη για την Άμπερ Χερντ -Πώς εκδικήθηκε τον Τζόνι Ντεπ, όταν άργησε

Η Άμπερ Χερντ κατηγορείται ότι αφόδευσε εκ προθέσεως στο κρεβάτι που μοιραζόταν με τον Τζονι Ντεπ μετά από έναν καβγά λίγους μήνες πριν τη σφοδρή διαμάχη και το διαζύγιο που ακολούθησε. Η Χερντ φέρεται να αφόδευσε στο κρεβάτι ως «εκδίκηση» επειδή ο διάσημος ηθοποιός άργησε 2 ώρες να εμφανιστεί στο πάρτι των 30ων γενεθλίων της […]

amber-heard

Η Άμπερ Χερντ κατηγορείται ότι αφόδευσε εκ προθέσεως στο κρεβάτι που μοιραζόταν με τον Τζονι Ντεπ μετά από έναν καβγά λίγους μήνες πριν τη σφοδρή διαμάχη και το διαζύγιο που ακολούθησε.

Η Χερντ φέρεται να αφόδευσε στο κρεβάτι ως «εκδίκηση» επειδή ο διάσημος ηθοποιός άργησε 2 ώρες να εμφανιστεί στο πάρτι των 30ων γενεθλίων της τον Απρίλιο του 2016, σύμφωνα με την Mirror.

Πηγές υποστηρίζουν ότι η οικονόμος του ζευγαριού ανακάλυψε τα περιττώματα όταν ο 55χρονος ηθοποιός έφυγε από το ρετιρέ του ζευγαριού στο Λος Άντζελες μετά από έναν άγριο καβγά.

Η Άμπερ Χερντ από την πλευρά της, ισχυρίζεται πως δεν ήταν αυτή που λέρωσε τα σεντόνια, αλλά ο σκύλος τους, ο Μπου.

Μια πηγή δήλωσε στην Mirror: «Ο Μπου έχει κάποια σοβαρά προβλήματα ελέγχου του εντέρου. Δεν ήταν κάτι που έκανε η Άμπερ για να δείξει ασέβεια. Ήταν κάτι τελείως αθώο, ήταν περιττώματα σκύλου. Δεν έχουμε τίποτε άλλο να πούμε. Η Χερντ έχει προχωρήσει στη ζωή της και δεν θέλουμε ασχοληθούμε άλλο με αυτές τις ανοησίες».

Δείτε ακόμη:  

amber-heard-759

Δεν στεριώνει η Χερντ: Ο Έλον Μασκ, το έβαλε στα πόδια…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις