Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Επιβεβαιώνονται οι φήμες: Ζευγάρι ο Πετρετζίκης και η κοπέλα με τα φανταστικά μάτια (pics)
LIFESTYLE

Επιβεβαιώνονται οι φήμες: Ζευγάρι ο Πετρετζίκης και η κοπέλα με τα φανταστικά μάτια (pics)

Τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι επιβεβαιώνουν οι φωτογραφίες Ο Άκης Πετρετζίκης και η Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου, η κοπέλα με τα φανταστικά μάτια που έγινε παγκοσμίως γνωστή από την εμφάνισή της στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας, είναι ερωτευμένοι. https://www.instagram.com/p/BmaOu_KAEM4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control Η 24χρονη βιολόγος ανάρτησε προχθές μια φωτογραφία τους που ποζάρει αγκαλιά με τον γνωστό […]

πετρετζικης

Τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι επιβεβαιώνουν οι φωτογραφίες

Ο Άκης Πετρετζίκης και η Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου, η κοπέλα με τα φανταστικά μάτια που έγινε παγκοσμίως γνωστή από την εμφάνισή της στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας, είναι ερωτευμένοι.

https://www.instagram.com/p/BmaOu_KAEM4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Η 24χρονη βιολόγος ανάρτησε προχθές μια φωτογραφία τους που ποζάρει αγκαλιά με τον γνωστό σεφ στις διακοπές τους στο Ιόνιο και χθες, ανήμερα της Παναγίας, οι δυο τους ποζάρουν και πάλι αγκαλιά σε μια βάρκα.

Η ίδια συνόδευσε τις φωτογραφίες με τη λεζάντα: ««Ας είναι η Παναγίτσα μας ο οδηγός στη ζωή όλων μας! Χρόνια πολλά. Όλοι χαρούμενοι και αγαπημένοι. Μα πάνω απ όλα αγαπημένοι!».

https://www.instagram.com/p/BmfgwHBgFQu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Δείτε ακόμη:

Petretzikis

Ποιο είναι το κορίτσι με το πράσινο μυστήριο βλέμμα, που ερωτεύτηκε ο Πετρετζίκης (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις