Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

14

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Επέστρεψε ο «χρυσός» Πετρούνιας (pics)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επέστρεψε ο «χρυσός» Πετρούνιας (pics)

Στην Αθήνα βρίσκεται πλέον ο χρυσός νικητής των κρίκων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, Λευτέρης Πετρούνιας. Ο αθλητής που κατάφερε να γράψει ιστορία στους αγώνες του Βερολίνου, παρά το σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε μέχρι και τις ημέρες του τελικού γύρισε στην πατρίδα του και δηλώνει «ευχαριστημένος». «Οι στόχοι που θέτουμε δεν σταματούν ποτέ. Ο αγώνας συνεχίζεται […]

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρουνιας

Στην Αθήνα βρίσκεται πλέον ο χρυσός νικητής των κρίκων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, Λευτέρης Πετρούνιας.

Ο αθλητής που κατάφερε να γράψει ιστορία στους αγώνες του Βερολίνου, παρά το σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε μέχρι και τις ημέρες του τελικού γύρισε στην πατρίδα του και δηλώνει «ευχαριστημένος».

«Οι στόχοι που θέτουμε δεν σταματούν ποτέ. Ο αγώνας συνεχίζεται κάθε μέρα. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, αλλά ταυτόχρονα και… καθόλου, αφού δεν θέλω να σταματήσω να προσπαθώ. Το οποιοδήποτε αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει αυτή την προσπάθεια. Αν δεν παραμείνεις συγκεντρωμένος, τότε κινδυνεύεις να χάσεις τον στόχο σου» δήλωσε ο αθλητής στους δημοσιογράφους.

Και τόνισε πως αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τραυματισμών, τους τελευταίους έξι μήνες ενώ είχε και σοβαρούς πόνους, «όταν ο ώμος πονά, σου παραλύει το χέρι, είναι κάτι φυσιολογικό. Η κατάσταση αυτή ήθελε σωστή διαχείριση, με βάση την εμπειρία και με βάση τα προγράμματα που έχω κάνει μέχρι τώρα στην καριέρα μου. Το δούλεψα πολύ στο μυαλό μου και ειδικά αυτή η επιτυχία ήταν καθαρά εγκεφαλική προσπάθεια».

«Όπως το έχω ξαναπεί, πως το σημαντικότερο για εμάς είναι η χαρά μας και το μετάλλιο που δεχόμαστε μέσω της χαράς του κόσμου. Αυτά που συνέβησαν στην Ελλάδα, αποτελούν ένα λόγο παραπάνω να θέλω να φέρω μια μεγάλη επιτυχία, όπως έκανα και όπως το ίδιο έκαναν και οι άλλοι αθλητές».

«Θέλω να αφιερώσω το μετάλλιο στη χώρα μου και στους Έλληνες. Ήταν ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι, που ξεκίνησε πολύ άσχημα και ελπίζω να χαμογέλασαν έστω και λίγο».

Η άφιξη του Λευτέρη Πετρούνια στο Ελ. Βενιζέλος Η άφιξη του Λευτέρη Πετρούνια στο Ελ. Βενιζέλος Η άφιξη του Λευτέρη Πετρούνια στο Ελ. Βενιζέλος Η άφιξη του Λευτέρη Πετρούνια στο Ελ. Βενιζέλος

Διαβάστε ακόμα:

Λευτερης Πετρουνιας

Έσπασε ξανά τα «κοντέρ» ο Πετρούνιας! Τέταρτο χρυσό στη σειρά! (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις