Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τα “όργια” του Μπιλζέριαν στη Μύκονο – Παροξυσμός στο νησί (pics- vids)
LIFESTYLE

Τα “όργια” του Μπιλζέριαν στη Μύκονο – Παροξυσμός στο νησί (pics- vids)

Δεν θα μπορούσε να είναι αλλού ο «βασιλιάς του Instagram». Ο Νταν Μπιλζέριαν ο οποίος είναι διάσημος στα social media για τον προκλητικότατο τρόπο ζωής του αλλά και για τις καλλονές που τον συνοδεύουν όπου κι αν πηγαίνει, κάνει διακοπές στη Μύκονο και το νησί παραληρεί. Άλλωστε, ξέρει τι έχει να λάβει. View this post […]

Νταν  Μπιλζέριαν

Δεν θα μπορούσε να είναι αλλού ο «βασιλιάς του Instagram».

Ο Νταν Μπιλζέριαν ο οποίος είναι διάσημος στα social media για τον προκλητικότατο τρόπο ζωής του αλλά και για τις καλλονές που τον συνοδεύουν όπου κι αν πηγαίνει, κάνει διακοπές στη Μύκονο και το νησί παραληρεί. Άλλωστε, ξέρει τι έχει να λάβει.

Βγάζοντας φωτογραφίες με μία καλλονή στο Instagram, οι 23,6 εκατομμύρια ακόλουθοί του πίστεψαν προς στιγμής πως ο Νταν προσπαθεί να νοικοκυρευτεί.

Ούτε λόγος γι΄ αυτό όμως…

Κυκλοφορώντας χωρίς μπλούζα, ο Μπιλζεριάν βρέθηκε σε νυκτερινό κλαμπ του νησιού και αποφάσισε να κάνει αισθητή την παρουσία του πετώντας τούρτες στο κοινό.

Βέβαια όσοι δέχτηκαν επίθεση από τούρτα όχι μόνο δεν εκνευρίστηκαν, αλλά και σχημάτισαν ουρά προκειμένου να φωτογραφηθούν με τον βασιλιά…

Ακολούθησε η γυμναστική του σε γυμναστήριο του νησιού, ενώ δεν έχασε ευκαιρία να βγάλει φωτογραφίες με τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Ιαν Βουγιούκα.

 

Μάλιστα έβγαλε και βίντεο την καυτή καλλονή να κάνει κοιλιακούς με το μαγιό της, πριν οι δυο τους πάνε στην πισίνα.

Όλα αυτά πάντως φαίνεται πως ενθουσίασαν τους εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram, καθώς η μία και μοναδική φωτογραφία που έχει ανεβάσει από Μύκονο έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 1.216.000 likes.

Ο εκκεντρικός Νταν, κληρονόμος μιας τεράστιας περιουσίας και βετεράνος του Αμερικανικού Ναυτικού που εκδιώχθηκε από το Σώμα τέσσερις ημέρες μετά την αποφοίτησή του, φορτώνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες με όπλα, γυμνές γυναίκες, ακριβά αυτοκίνητα και τζετ.

Ο ίδιος μάλιστα έχει αποκαλύψει πως μέχρι τα 36 του χρόνια η ζωή του ήταν ένα απέραντο κρεβάτι, αφού όπως ο ίδιος έχει δηλώσει κοιμόταν ακόμη και με 17 γυναίκες μέσα σε μια εβδομάδα.

https://www.instagram.com/p/BlfclfmAsZg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Ένα παλιότερο προκλητικό video:

Δείτε ακόμη:

Ο ζάμπλουτος βασιλιάς του Instagram, ερωτεύτηκε! (photos)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις