Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Γιαννακόπουλος: Δεν θα ακολουθήσω…
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γιαννακόπουλος: Δεν θα ακολουθήσω…

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν άφησε ασχολίαστη τη δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου, τόνισε πως ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον κόσμο της ομάδας με «ακατανόητες και αντιπαναθηναϊκές πράξεις» και υπογράμμισε πως δεν θα τον ακολουθήσει σε έναν πόλεμο “λάσπης”, αφού προτεραιότητα του είναι να διατηρήσει στην κορυφή την μπασκετική ομάδα και να επαναφέρει […]

giannakopoulos

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν άφησε ασχολίαστη τη δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου, τόνισε πως ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον κόσμο της ομάδας με «ακατανόητες και αντιπαναθηναϊκές πράξεις» και υπογράμμισε πως δεν θα τον ακολουθήσει σε έναν πόλεμο “λάσπης”, αφού προτεραιότητα του είναι να διατηρήσει στην κορυφή την μπασκετική ομάδα και να επαναφέρει σε αυτή τα τμήματα του Ερασιτέχνη.

Η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Είναι προφανές ότι το τελευταίο διάστημα ο κ. Αλαφούζος προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από τις συνεχείς του αποτυχίες αλλά και το πλήθος των ακατανόητων και αντιπαναθηναϊκών του πράξεων.

Έχει ξεκινήσει έναν πόλεμο λάσπης και ψεμάτων απέναντί μου στην προσπάθειά του να καλύψει την ανεπάρκειά του σε κάθε επίπεδο.

Σε αυτό εγώ δεν θα τον ακολουθήσω.

Έχω να κρατήσω ένα τμήμα στην κορυφή και να επαναφέρω άλλα 20».

Δείτε ακόμη:

Αλαφούζος

Αλαφούζος για Γιαννακόπουλο: Οι προτάσεις του είναι τόσο ρηχές όσο και η τσέπη του

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις