Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

28

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αυλωνίτου: Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν δεν είχαμε πάρει εποχικούς πυροσβέστες
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυλωνίτου: Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν δεν είχαμε πάρει εποχικούς πυροσβέστες

«Δεν μπορεί να ζητάτε από τον ΣΥΡΙΖΑ τα 40 χρόνια παθογένειας να τα κάνει μέσα σε ένα βράδυ» δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου μιλώντας για τη φωτιά στο Μάτι. «Περιμένατε να αντιμετωπίσουμε τη φωτιά με ανέμους τέτοιας ταχύτητας;» αναρωτήθηκε η κυρία Αυλωνίτου, η οποία στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι «περιμέναμε να διώξετε τον […]

Ελένη Αυλωνίτου

«Δεν μπορεί να ζητάτε από τον ΣΥΡΙΖΑ τα 40 χρόνια παθογένειας να τα κάνει μέσα σε ένα βράδυ» δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου μιλώντας για τη φωτιά στο Μάτι.

«Περιμένατε να αντιμετωπίσουμε τη φωτιά με ανέμους τέτοιας ταχύτητας;» αναρωτήθηκε η κυρία Αυλωνίτου, η οποία στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι «περιμέναμε να διώξετε τον κόσμο» απάντησε «να διώξουμε τον κόσμο; δεν φταίει τίποτα η δόμηση;».

Στο ίδιο πλαίσιο αναρωτήθηκε «έχετε σκεφτεί ότι αν δεν είχαμε πάρει εποχικούς πυροσβέστες τι ακόμα χειρότερο θα είχε συμβεί στο Μάτι;».

«Θέλω να δω την εικόνα ώστε να μην είναι θέμα κυβέρνησης η προστασία από φυσικές καταστροφές που θα έχουμε εκ των πραγμάτων στη ζωή μας λόγω της κλιματικής αλλαγής» πρόσθεσε.

Κατά την Ελένη Αυλωνίτου «η Ρένα Δούρου έκανε το καθήκον της» κατηγορώντας τα ΜΜΕ ότι «εσείς προσπαθείτε να βρείτε πρόβλημα» και επικαλούμενη για τους ισχυρισμούς της «μια δήλωση του κ. Γεωργιάδη του 2007 που έλεγε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ είναι Νέρωνας που καίει την Ελλάδα».

«Περιμένω το πόρισμα. εάν υπήρχε δυνατότητα να σωθεί άλλη μια ζωή να το δούμε. Με το θεσμικό πλαίσιο δεν υπήρχε αυτό που χρειάζεται να υπάρχει, ένας συντονισμός ώστε ένας να αναλάβει την ευθύνη» είπε η κυρία Αυλωνίτου η οποία – τουλάχιστον – ζήτησε συγγνώμη για τόσους ανθρώπους που χάθηκαν τόσο τραγικά.

Δείτε ακόμη:

Σπίρτζης: «Είπαμε συγγνώμη πολλές φορές – Τι άλλο θέλετε»;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις