Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / 3 μυστικά για σεντόνια που δεν θα θες να αποχωριστείς
PLUS

3 μυστικά για σεντόνια που δεν θα θες να αποχωριστείς

Ένα από τα πιο συνηθισμένα πράγματα που συμβαίνει όταν πλένουμε τα σεντόνια στο πλυντήριο είναι δεν μυρίζουν πάντα όσο μαλακτικό θα θέλαμε. Υπάρχουν κάποια μικρά μυστικά που μπορεί να κάνουν τα λευκά είδη να διατηρούν πιο έντονη τη μυρωδιά του μαλακτικού. Καθαρό πλυντήριο Ένα καθαρό πλυντήριο είναι ίσως, το πιο βασικό για να έχετε μυρωδάτα […]

Ζευγάρι παίζει στα σεντόνια

Ένα από τα πιο συνηθισμένα πράγματα που συμβαίνει όταν πλένουμε τα σεντόνια στο πλυντήριο είναι δεν μυρίζουν πάντα όσο μαλακτικό θα θέλαμε.

Υπάρχουν κάποια μικρά μυστικά που μπορεί να κάνουν τα λευκά είδη να διατηρούν πιο έντονη τη μυρωδιά του μαλακτικού.

Καθαρό πλυντήριο

Ένα καθαρό πλυντήριο είναι ίσως, το πιο βασικό για να έχετε μυρωδάτα ρούχα και σεντόνια. Κάντε μια πλύση με άδειο κάδο και πολύ υψηλή θερμοκρασία ρίχνοντας μέσα ξύδι και σόδα μαγειρική. Έτσι καταπολεμάτε μούχλα και άσχημες μυρωδιές.

Όχι πολύ μεγάλες ποσότητες σεντονιών στον κάδο

Μπορεί να μαζεύετε πολλά άπλυτα μέχρι να βάλετε πλυντήριο αλλά όσον αφορά τα σεντόνια σας καλύτερα να μην το παρακάνετε. Τα σεντόνια χρειάζονται το χώρο τους για να καθαρίσουν. Επιπλέον με αυτό τον τρόπο θα μυρίζουν περισσότερο μαλακτικό.

Σημασία στο άπλωμα

Απλώστε τα βρεγμένα σεντόνια αμέσως. Αν μείνουν νωπά, μπορεί ν’ αποκτήσουν άσχημη μυρωδιά και να χάσουν το άρωμα του μαλακτικού που βάλατε.

Δείτε ακόμη:

Τρία tips για να βρεις τα φυτά σου όπως τα άφησες όταν επιστρέψεις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις