Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Άγρια επίθεση! Επιτέθηκαν με ρόπαλο σε 21χρονο
ΕΛΛΑΔΑ

Άγρια επίθεση! Επιτέθηκαν με ρόπαλο σε 21χρονο

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος ο 21χρονος ημεδαπός, ύστερα από την επίθεση που δέχτηκε στις 23.10 το βράδυ της Παρασκευής στην Θεσσαλονίκη, από ομάδα αγνώστων, ένας εκ των οποίων έφερε ρόπαλο. Όπως επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διοικήτρια του Άγιος Παύλος στη Θεσσαλονίκης, Αναστασία Πατερνά, τον 21χρονο μετέφερε χθες το βράδυ στο νοσοκομείο […]

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος ο 21χρονος ημεδαπός, ύστερα από την επίθεση που δέχτηκε στις 23.10 το βράδυ της Παρασκευής στην Θεσσαλονίκη, από ομάδα αγνώστων, ένας εκ των οποίων έφερε ρόπαλο.

Όπως επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διοικήτρια του Άγιος Παύλος στη Θεσσαλονίκης, Αναστασία Πατερνά, τον 21χρονο μετέφερε χθες το βράδυ στο νοσοκομείο το ΕΚΑΒ και όπως διαπιστώθηκε έφερε εκχυμώσεις και εκδορές και όχι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

«Το παιδί είναι καλά και μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες, αν όχι και ώρες, θα βγει από το νοσοκομείο», είπε η ίδια χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες επιτέθηκαν στον νεαρό, ο οποίος ήταν πεζός, και αφού τον ξυλοκόπησαν μπήκαν σε ιδιωτικής χρήσης όχημα και τράπηκαν σε φυγή.

Διαβάστε ακόμα:

Επίθεση με μαχαίρι σε στρατιώτη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις