Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / «Ψινάκη παραιτήσου» αλλά δεν πάει πουθενά ο δήμαρχος Μαραθώνα
ΕΛΛΑΔΑ

«Ψινάκη παραιτήσου» αλλά δεν πάει πουθενά ο δήμαρχος Μαραθώνα

Την άρνησή του να παραιτηθεί διεμήνυσε ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, παρά την κατακραυγή δημοτικών συμβούλων, αλλά και πολιτών του δήμου Μαραθώνα, που παρευρέθηκαν στην έκτακτη του δημοτικού συμβουλίου, με θέμα την έγκριση ψηφίσματος που να ζητά την παραίτησή του. Ο κ. Ψινάκης αρνήθηκε να παρευρεθεί στο δημοτικό συμβούλιο. «Δεν θα ακολουθήσω αυτόν τον αδιέξοδο […]

Την άρνησή του να παραιτηθεί διεμήνυσε ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, παρά την κατακραυγή δημοτικών συμβούλων, αλλά και πολιτών του δήμου Μαραθώνα, που παρευρέθηκαν στην έκτακτη του δημοτικού συμβουλίου, με θέμα την έγκριση ψηφίσματος που να ζητά την παραίτησή του.

Ο κ. Ψινάκης αρνήθηκε να παρευρεθεί στο δημοτικό συμβούλιο. «Δεν θα ακολουθήσω αυτόν τον αδιέξοδο και καταστροφικό δρόμο. Δεν θα νομιμοποιήσω με την παρουσία μου μια μεθοδευμένη αντισυνταγματική διαδικασία που δεν προβλέπεται από κανένα νόμο, καμία διάταξη και δεν έχει κανένα νομικό προηγούμενο. Έχει μόνο ένα στόχο: Τη διαπόμπευση και την ανθρωποφαγία», τόνισε ο κ. Ψινάκης, σε δελτίο τύπου που εξέδωσε.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι στηλίτευσαν τη στάση του Ηλία Ψινάκη, επισήμαναν ότι η παραίτηση δεν ζητείται για να ξεπλυθούν οι ευθύνες, ενώ καταγγέλθηκε και η ακύρωση της παράστασης της Αντιγόνης.

Δριμύ κατηγορώ εναντίον του δημάρχου Μαραθώνα – Νέας Μάκρης Ηλία Ψινάκη έχουν εξαπολύσει οι δημοτικοί σύμβουλοι που έχουν λάβει έως τώρα το λόγο στην έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης με αντικείμενο την έκδοση ψηφίσματος με το οποίο θα ζητείται η παραίτηση Ψινάκη.

Το ψήφισμα με το οποίο ζητείται η παραίτηση του δημάρχου εγκρίθηκε ομόφωνα με τις ψήφους των 25 παρόντων συμβούλων (από το σύνολο των 33).

Διαβάστε ακόμα:

Θα έδιναν τα έσοδα στους πυρόπληκτους αλλά ο Ψινάκης τους ακύρωσε! (pic)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις