Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο άνθρωπος που διαχειρίζεται τον πλούτο της ΕΥΔΑΠ, βρήκε την αιτία της φωτιάς – Τον “ξέκανε” το Twitter
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο άνθρωπος που διαχειρίζεται τον πλούτο της ΕΥΔΑΠ, βρήκε την αιτία της φωτιάς – Τον “ξέκανε” το Twitter

Κάποιες φορές, παρακολουθείς απλά χωρίς να σχολιάζεις. Μία τέτοια ώρα είναι και αυτή που βλέπεις την ανάρτηση του αντιπροέδρου της ΕΥΔΑΠ και στελέχους των ΑΝΕΛ, Γιώργου Μαϊστράλη. Πίσω από τη φωτιά στο Μάτι, βλέπει ενεργειακά όπλα και καλεί μάλιστα τον κόσμο να του πει αν γνωρίζει κάτι σχετικό ή… είναι δικές του φοβίες. Ο Γιώργος Μαϊστράλης […]

 Γιώργος Μαϊστράλης

Κάποιες φορές, παρακολουθείς απλά χωρίς να σχολιάζεις. Μία τέτοια ώρα είναι και αυτή που βλέπεις την ανάρτηση του αντιπροέδρου της ΕΥΔΑΠ και στελέχους των ΑΝΕΛ, Γιώργου Μαϊστράλη.

Πίσω από τη φωτιά στο Μάτι, βλέπει ενεργειακά όπλα και καλεί μάλιστα τον κόσμο να του πει αν γνωρίζει κάτι σχετικό ή… είναι δικές του φοβίες.

Ο Γιώργος Μαϊστράλης γράφει ότι βλέπει περίεργα βίντεο και αναρτήσεις στο YouTube, που συνδέουν τα πρόσφατα θανατηφόρα καιρικά φαινόμενα στην Ελλάδα με τη θεωρία της επίθεσης με «κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα».

Για μην πέσει μάλιστα θύμα «τρολ», γράφει «πώς είναι δυνατόν μια φωτιά να έχει τουμπάρει αυτοκίνητα, να έχει λιώσει το αλουμίνιο, χωρίς όμως να έχει αλλάξει η άσφαλτος;».

Η ανάρτηση του Γιώργου Μαϊστράλη έχει προκαλέσει «όργιο» στο Τwitter, με άλλους να γράφουν για εξωγήινους και άλλους να διερωτώνται πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος σε τόσο σημαντική θέση στον κρατικό μηχανισμό να διατυπώνει τέτοιες θεωρίες.

Ο κ. Μαϊστράλης, εκτός από την θέση του αντιπροέδρου της εταιρείας είναι και στέλεχος των ΑΝΕΛ, αφού κατέβηκε ως υποψήφιος βουλευτής τους στη Χίο.

Δείτε ακόμη:

Παπαζαχαρίας: Οι φωτιές μπαίνουν για να μην βγούμε από τα μνημόνια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις