Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ένταση Λουτσέσκου με Ζαμπά: “Αυτό μπορεί να δείξει ασέβεια στον αντίπαλο” (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ένταση Λουτσέσκου με Ζαμπά: “Αυτό μπορεί να δείξει ασέβεια στον αντίπαλο” (vid)

Μικρή ένταση υπήρξε μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Βασιλεία στην Ελβετία ανάμεσα στον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Λέο Ζαμπά. Ο Ρουμάνος τεχνικός πανηγύρισε με σφιγμένες γροθιές την πρόκριση του Δικεφάλου του Βορρά στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League κι όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές του, […]

Jaba

Μικρή ένταση υπήρξε μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Βασιλεία στην Ελβετία ανάμεσα στον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Λέο Ζαμπά.

Ο Ρουμάνος τεχνικός πανηγύρισε με σφιγμένες γροθιές την πρόκριση του Δικεφάλου του Βορρά στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League κι όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές του, θέλησε να δώσει το χέρι του στον Ζαμπά.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έδωσε τυπικά το χέρι του στον Λουτσέσκου κι αποχώρησε με σκυμμένο το κεφάλι, γεγονός που προκάλεσε τον εκνευρισμό του προπονητή του ΠΑΟΚ.

Ο Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του θέλησαν να τον ηρεμήσουν, με τον Βραζιλιάνο να αντιδράει έτσι επειδή ήθελε να αγωνιστεί περισσότερο και να προσφέρει κάτι παραπάνω στην ομάδα στα λεπτά που βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο.

«Ο Ζαμπά είναι ένας νεαρός σε ηλικία παίκτης. Ήθελε πολύ να παίξει, να αγωνιστεί, παρόλα αυτά μπήκε στο παιχνίδι και επειδή δεν κατάφερε να σκοράρει σε μία καλή φάση που είχε, ήταν απογοητευμένος. Η άλλη στιγμή, ήταν όταν έκανε κάποιες τρίπλες στο 3-0. Όταν το σκορ είναι τέτοιο μπορεί αυτό να δώσει αυτοπεποίθηση στην ομάδα, αλλά μπορεί και να δείξει ασέβεια στον αντίπαλο. Μιλήσαμε, το κατάλαβε και είναι όλα εντάξει», δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου, ξεκαθαρίζοντας ότι το θέμα θεωρείται λήξαν.

Δείτε ακόμη:

Σαββίδης

Σαββίδης: Πιστεύω κάναμε τους ανθρώπους λίγο πιο χαρούμενους

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις