Αθήνα

°C

kairos icon

ΠΕΜΠΤΗ

28

ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Απαράδεκτο: Δεν θέλει πίσω τον σκύλο του, γιατί κάηκαν οι πατουσίτσες του στο Μάτι
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απαράδεκτο: Δεν θέλει πίσω τον σκύλο του, γιατί κάηκαν οι πατουσίτσες του στο Μάτι

Πολύ θλιβερό… Ένας σκύλος που βίωσε τον εφιάλτη στο Μάτι, ψάχνει αγκαλιά. Ο Γερμανικός Ποιμενικός, που βρέθηκε στην αυλή ενός σπιτιού στο Μάτι, λιπόθυμος αλλά ζωντανός, βρίσκεται στην κτηνιατρική κλινική στο Πικέρμι. Το ζώο έχει σοβαρά εγκαύματα, στις πατούσες του κυρίως. Ο ιδιοκτήτης του 7χρονου ζώου δεν μπήκε καν στον κόπο να αναζητήσει βοήθεια και […]

Πολύ θλιβερό… Ένας σκύλος που βίωσε τον εφιάλτη στο Μάτι, ψάχνει αγκαλιά.

Ο Γερμανικός Ποιμενικός, που βρέθηκε στην αυλή ενός σπιτιού στο Μάτι, λιπόθυμος αλλά ζωντανός, βρίσκεται στην κτηνιατρική κλινική στο Πικέρμι.

Το ζώο έχει σοβαρά εγκαύματα, στις πατούσες του κυρίως.

Ο ιδιοκτήτης του 7χρονου ζώου δεν μπήκε καν στον κόπο να αναζητήσει βοήθεια και μόνο όταν του το ζήτησαν οι εθελοντές διασώστες, έδωσε το λυκόσκυλο για να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Τελικά μετά από μερικές ημέρες ειδοποίησε τους εθελοντές ότι δεν θέλει να του επιστρέψουν τον σκύλο του γιατί έχει καμένες πατούσες.

Η MKO Dog’,s Voice αναζητά πλέον ανάδοχο για τον σκύλο αφού ο ιδιοκτήτης του το εγκατέλειψε, έναν κηδεμόνα που δεν θα το εγκαταλείψει ποτέ, μετά από την φοβερή ταλαιπωρία που πέρασε. Θα δοθεί φυσικά με συμβόλαιο υιοθεσίας και ηλεκτρονική σήμανση.

Δείτε ακόμη:

Μεγάλη φωτιά στη Ρόδο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις