Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ένας 10χρονος κατηγορείται για φονική πυρκαγιά
ΚΟΣΜΟΣ

Ένας 10χρονος κατηγορείται για φονική πυρκαγιά

Ένας 10χρονος κατηγορείται για τη φονική πυρκαγιά στο Ομπερβιγιέ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έπαιζε με έναν αναπτήρα και ένα κομμάτι ύφασμα με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους μια 33χρονη μητέρα με τα τρία παιδιά της. Ανακριτής στο Μπομπινί αποφάσισε ο 10χρονος να τεθεί στο μικροσκόπιο της γαλλικής δικαιοσύνης με την κατηγορία του εμπρησμού με […]

Ένας 10χρονος κατηγορείται για τη φονική πυρκαγιά στο Ομπερβιγιέ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έπαιζε με έναν αναπτήρα και ένα κομμάτι ύφασμα με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους μια 33χρονη μητέρα με τα τρία παιδιά της.

Ανακριτής στο Μπομπινί αποφάσισε ο 10χρονος να τεθεί στο μικροσκόπιο της γαλλικής δικαιοσύνης με την κατηγορία του εμπρησμού με πρόκληση θανάτου, ένα έγκλημα που επισύρει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Ωστόσο, το αγόρι δεν θα δικαστεί, καθώς η ηλικία του τον καθιστά ποινικά ανεύθυνο.

Ο ανακριτής αποφάσισε να επιβάλει στο νεαρό ύποπτο το «μέτρο της απομάκρυνσης» από αυτήν την κοινότητα του Σαιν Σεν Ντενί, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε την Πέμπτη γύρω στις 17.00 τοπική ώρα και εξαπλώθηκε στους πέντε τελευταίους ορόφους του κτιρίου, που απαριθμεί συνολικά 18 ορόφους.

Άλλοι 9 άνθρωποι, έξι ένοικοι και τρεις πυροσβέστες τραυματίστηκαν ελαφρά από τη φωτιά, για την κατάσβεση της οποίας κινητοποιήθηκαν περίπου τριάντα πυροσβεστικά και 100 πυροσβέστες.

Οι Αρχές, σύμφωνα με το ΑΠΕ, απομάκρυναν από το φλεγόμενο κτίριο με 108 διαμερίσματα, 250 με 350 ανθρώπους.

Διαβάστε ακόμα:

Δραματικές στιγμές για νοσοκόμα – Όμηρος στη φυλακή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις