Αθήνα

°C

Κυριακή

20

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Το tweet του Τσίπρα για την “μυστική” επίσκεψη στο Μάτι
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το tweet του Τσίπρα για την “μυστική” επίσκεψη στο Μάτι

Στο Μάτι βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας. Η επίσκεψη του πρωθυπουργού δεν είχε ανακοινωθεί από το Μέγαρο Μαξίμου, ενώ την ώρα που βρέθηκε στην περιοχή τα τηλεοπτικά συνεργεία είχαν μεταβεί στη Ραφήνα για να καλύψουν το ατύχημα με το πλοίο Flyingcat 4. Τελικά όπως έγινε γνωστό περίπου μια ώρα διήρκεσε η επίσκεψη. Όπως […]

Στο Μάτι βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας

Στο Μάτι βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού δεν είχε ανακοινωθεί από το Μέγαρο Μαξίμου, ενώ την ώρα που βρέθηκε στην περιοχή τα τηλεοπτικά συνεργεία είχαν μεταβεί στη Ραφήνα για να καλύψουν το ατύχημα με το πλοίο Flyingcat 4.

Τελικά όπως έγινε γνωστό περίπου μια ώρα διήρκεσε η επίσκεψη.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Μαξίμου, ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε την Αργυρή Ακτή, το Ρέμα στο Κόκκινο Λιμανάκι, αλλά και το Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής και του Στρατού στο Λεωφορείο Όλυμπος.

Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με πολίτες, αλλά και με τα κλιμάκια της Πυροσβεστικής και του Στρατού που βρίσκονται στην περιοχή για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών.

Επίσης, συνομίλησε με τους μηχανικούς και τους εργαζόμενους που παραμένουν στην περιοχή για την ολοκλήρωση της καταγραφής των κτιρίων που έχουν υποστεί ζημιές, αλλά και με πολίτες.

Αμέσως μετά ο Αλέξης Τσίπρας ανέβασε φωτογραφίες στο twitter, γράφοντας: «Επισκέφθηκα σήμερα το τόπο της τραγωδίας. Συνομίλησα με πολίτες, μηχανικούς, στρατιώτες, πυροσβέστες και εθελοντές. Ανείπωτη θλίψη μα και απέραντος σεβασμός σε όσους έδωσαν την άνιση μάχη με τις φλόγες και τώρα δίνουν τη μάχη της αποκατάστασης».

Δείτε ακόμη:

Τα 3 «φονικά» ψέματα – Οι υπουργοί που γνώριζαν για τους νεκρούς και όσα ακολούθησαν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις