Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ταυτοποιήθηκε ως νεκρός ο 13χρονος Δημήτρης Αλεξόπουλος
ΕΛΛΑΔΑ

Ταυτοποιήθηκε ως νεκρός ο 13χρονος Δημήτρης Αλεξόπουλος

Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση του 13χρονου Δημήτρη Αλεξόπουλου, ο οποίος αγνοούνταν από το Μάτι μετά τις φονικές πυρκαγιές που ξέσπασαν στην ανατολική Αττική. Η μητέρα του ενημέρωσε το Χαμόγελο του Παιδιού ότι ο γιος της ταυτοποιήθηκε ως νεκρός ανάμεσα στα δεκάδες θύματα. Οι έρευνες του Πυροσβεστικού Σώματος κατέληξαν στην τραγική είδηση και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι. Μάτι: Έκκληση από […]

Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση του 13χρονου Δημήτρη Αλεξόπουλου, ο οποίος αγνοούνταν από το Μάτι μετά τις φονικές πυρκαγιές που ξέσπασαν στην ανατολική Αττική.

Η μητέρα του ενημέρωσε το Χαμόγελο του Παιδιού ότι ο γιος της ταυτοποιήθηκε ως νεκρός ανάμεσα στα δεκάδες θύματα. Οι έρευνες του Πυροσβεστικού Σώματος κατέληξαν στην τραγική είδηση και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι.

Μάτι: Έκκληση από τον πατέρα του 13χρονου – Τον εντόπισε σε φωτογραφίες

To “Χαμόγελο του Παιδιού” εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια των κοριτσιών και όπως τονίζει, θα βρίσκεται κοντά τους σε οτιδήποτε άλλο χρειαστούν.

Τα ίχνη του είχαν χαθεί από το απόγευμα της Δευτέρας στο Μάτι, όπου βρισκόταν με τον θείο του, τον παππού και την γιαγιά του.

Έληξε το «θρίλερ» μηνών – Βρέθηκε ο 13χρονος Θανάσης

Ο πατέρας του, Αναστάσιος Αλεξόπουλος, είχε υποστηρίξει όμως ότι αναγνώρισε το παιδί του, αλλά και τη γιαγιά του, σε φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, από την παραλία Κόκκινο Λιμανάκι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις