Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έληξε το «θρίλερ» μηνών – Βρέθηκε ο 13χρονος Θανάσης
ΕΛΛΑΔΑ

Έληξε το «θρίλερ» μηνών – Βρέθηκε ο 13χρονος Θανάσης

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση του 13χρονου Θανάση, του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί πριν από περίπου τέσσερις μήνες από δομή του «Χαμόγελου του Παιδιού», στο Περιστέρι. Το παιδί που μεγάλωνε στο Σπίτι του Οργανισμού τα τελευταία τέσσερα χρόνια, είχε εξαφανιστεί στις 23 Μαρτίου 2018, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, και επέστρεψε μόνο του. Σάλος με […]

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση του 13χρονου Θανάση, του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί πριν από περίπου τέσσερις μήνες από δομή του «Χαμόγελου του Παιδιού», στο Περιστέρι.

Το παιδί που μεγάλωνε στο Σπίτι του Οργανισμού τα τελευταία τέσσερα χρόνια, είχε εξαφανιστεί στις 23 Μαρτίου 2018, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, και επέστρεψε μόνο του.

Σάλος με το Χαμόγελο του Παιδιού για δύο μετανάστες (pics)

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο», ο Θανάσης επικοινώνησε με άνθρωπο του Σπιτιού μέσω facebook, την Τετάρτη 18 Ιουλίου, του εκμυστηρεύτηκε ότι βρίσκεται εγκλωβισμένος και δεν βγαίνει καθόλου έξω και εξέφρασε την αγωνία του για το αν μπορεί να επιστρέψει και αν τον αγαπάνε ακόμα!

Οι εργαζόμενοι, τα παιδιά, η γειτονιά και οι φίλοι του τον αγκάλιασαν με όλη τους την αγάπη και με δάκρυα χαράς τον υποδέχτηκαν και πάλι στο Σπίτι του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις