Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έκαναν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ – Πάνω από 80.000 ευρώ η λεία
ΕΛΛΑΔΑ

Έκαναν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ – Πάνω από 80.000 ευρώ η λεία

Περισσότερα από 80.000 ευρώ κατάφερε να αποσπάσει από ηλικιωμένους στην Β. Ελλάδα η σπείρα που προσποιούνταν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ. Τα μέλη της οργανωμένης σπείρας, είναι δύο συλληφθέντες ηλικίας 58 και 48 ετών και οι συνεργοί τους, τέσσερις άνδρες και δύο γυναίκες, οι οποίοι κατηγορούνται για συγκρότηση συμμορίας και διάπραξη κλοπών. Ανέβηκε η «ταρίφα» – Πόσα […]

Περισσότερα από 80.000 ευρώ κατάφερε να αποσπάσει από ηλικιωμένους στην Β. Ελλάδα η σπείρα που προσποιούνταν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ.

Τα μέλη της οργανωμένης σπείρας, είναι δύο συλληφθέντες ηλικίας 58 και 48 ετών και οι συνεργοί τους, τέσσερις άνδρες και δύο γυναίκες, οι οποίοι κατηγορούνται για συγκρότηση συμμορίας και διάπραξη κλοπών.

Ανέβηκε η «ταρίφα» – Πόσα δίνουν για ένα πλαστό διαβατήριο

Προφασιζόμενοι ηλεκτρολογική βλάβη ή με άλλα προσχήματα, έμπαιναν στα σπίτια ηλικιωμένων σε περιοχές της Πιερίας, των Σερρών, της Κοζάνης και της Χαλκιδικής προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ ή αστυνομικούς ή υπαλλήλους του δήμου.

Τα μέλη της συμμορίας, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, διέπραξαν δέκα κλοπές και απάτες σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων αφαιρώντας συνολικό χρηματικό ποσό πάνω από 74.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 8.500 ευρώ, σύμφωνα με τα θύματα.

«Έγδυναν» σταθμευμένα αυτοκίνητα – Πέντε συλλήψεις

Επιπλέον ενέχονται σε τρεις περιπτώσεις απόπειρας απάτης και κλοπής από οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές της Καβάλας, της Κοζάνης και της Πιερίας.

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε για σύσταση συμμορίας, διακεκριμένες κλοπές και απάτες, συμπεριλαμβάνονται και οι έξι συνεργοί των συλληφθέντων. Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να διαπιστωθεί ενδεχόμενη συμμετοχή τους σε παρόμοια αδικήματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις