Αθήνα

°C

Τετάρτη

14

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Απαράδεκτος Ζουράρις: Δεν θα υπέβαλα παραίτηση, ευθύνη έχει και ο λαός (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απαράδεκτος Ζουράρις: Δεν θα υπέβαλα παραίτηση, ευθύνη έχει και ο λαός (vid)

Σάλο θα προκαλέσει η τοποθέτηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Ζουράρι για τις πυρκαγιές. Όπως είπε, «πολιτική ευθύνη έχει και ο λαός, ως πολιτειακός παράγων». «Εγώ δε θα υπέβαλα παραίτηση, αν είχα κάνει σωστά το καθήκον μου κάτω υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες» ανέφερε μεταξύ άλλων μιλώντας στον FOCUS FM 103.6 της Θεσσαλονίκης. Ο κ. Ζουράρις […]

Σάλο θα προκαλέσει η τοποθέτηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Ζουράρι για τις πυρκαγιές.

Όπως είπε, «πολιτική ευθύνη έχει και ο λαός, ως πολιτειακός παράγων».

«Εγώ δε θα υπέβαλα παραίτηση, αν είχα κάνει σωστά το καθήκον μου κάτω υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες» ανέφερε μεταξύ άλλων μιλώντας στον FOCUS FM 103.6 της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Ζουράρις είπε ότι οι ευθύνες θα αποδοθούν όταν ολοκληρωθεί η έρευνα που είναι σε εξέλιξη.

«Είναι λάθος η αντίληψη της αντιπολίτευσης, που ζητά ευθύνες» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι «πολιτική ευθύνη έχει και ο λαός, ως πολιτειακός παράγων».

Κάνοντας σύντομη αναδρομή αναφέρθηκε στην περίοδο του ΠΑΣΟΚ όταν με υπουργό χωροταξίας τον Αντώνη Τρίτση και με σύνθημα «αν το δηλώσεις μπορείς να το σώσεις» ξεκίνησε γενικευμένη τακτοποίηση των αυθαιρέτων.

«Δε γίνεται να χρεωθεί στην σημερινή κυβέρνηση το σύνολο των νομιμοποιήσεων από το 1974. Και σε άλλα κράτη συμβαίνουν καταστροφές και δεν μπορούν να τις αντιμετωπίσουν. Η πολιτική ευθύνη είναι αφηρημένη έννοια, επιμερίζεται και πηγαίνει μέχρι την περίοδο του Αντώνη Τρίτση» κατέληξε.

Δείτε ακόμη: 

Συνέντευξη ντροπής για τις φωτιές: Φταίει ο αέρας, οι κάτοικοι, ο… ΣΚΑΪ – «Θα κάναμε τα ίδια» (vid)
Πρόκληση Καμμένου για την τραγωδία: Καταπατήσατε τον νόμο, καιρός να καταλάβετε (vid)
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις