Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Τα «βρήκαν» Κουτρουμπής – Παναθηναϊκός
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τα «βρήκαν» Κουτρουμπής – Παναθηναϊκός

Ο Γιώργος Κουτρουμπής είχε καταθέσει προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού και μάλιστα είχε ζητήσει την αυστηρότερη τιμωρία για το «τριφύλλι». Οι δύο πλευρές όμως ήρθαν σε συμφωνία και οι «πράσινοι» έδωσαν ένα ποσό στον παίκτη και διακανόνισαν εκ νέου τα υπόλοιπα. Κίνδυνος αποκλεισμού από την Ευρώπη για τη Μαρσέιγ Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ […]

Ο Γιώργος Κουτρουμπής είχε καταθέσει προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού και μάλιστα είχε ζητήσει την αυστηρότερη τιμωρία για το «τριφύλλι».

Οι δύο πλευρές όμως ήρθαν σε συμφωνία και οι «πράσινοι» έδωσαν ένα ποσό στον παίκτη και διακανόνισαν εκ νέου τα υπόλοιπα.

Κίνδυνος αποκλεισμού από την Ευρώπη για τη Μαρσέιγ

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Κουτρουμπη, με διακανονισμό της οφειλής της προς αυτόν. Ο ποδοσφαιριστής θα πάρει ένα μικρό ποσό από τα οφειλόμενα και τα υπόλοιπα θα του καταβληθούν σε βάθος χρόνου. Η ΠΑΕ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Κουτρουμπη για την στάση που κράτησε απέναντι στην ομάδα, δείχνοντας έμπρακτα τα συναισθήματά του προς αυτή και του εύχεται ότι καλύτερο στη συνέχιση της καριέρας του».

Τσιτσιπάς: Βοηθήστε με να μαζέψω χρήματα για τον Άλεξ (vid)

Από κει και πέρα, αξίζει να αναφέρουμε πως ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά και σε συμφωνίες που αφορούν οφειλές προς άλλους πρώην ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις