Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χάνουν τις ελπίδες τους – Περιμένουν τα αποτελέσματα του DNA
ΕΛΛΑΔΑ

Χάνουν τις ελπίδες τους – Περιμένουν τα αποτελέσματα του DNA

Συνεχίζεται το δράμα για την οικογένεια της Χρύσας Σπηλιώτη  και του σύζυγου της Δημήτρη Τουρναβίτη. Το ζευγάρι βρισκόταν στην εξοχική του κατοικία στο Μάτι και σήμερα θα έφευγε για διακοπές στην Άνδρο. Η πυρκαγιά όμως τους πρόλαβε. Αγνοείται (και) η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη Πριν από λίγες ώρες ο αδερφός της συζύγου του ηθοποιού Κώστας Τουρναβίτης αποκάλυψε […]

Συνεχίζεται το δράμα για την οικογένεια της Χρύσας Σπηλιώτη  και του σύζυγου της Δημήτρη Τουρναβίτη.

Το ζευγάρι βρισκόταν στην εξοχική του κατοικία στο Μάτι και σήμερα θα έφευγε για διακοπές στην Άνδρο. Η πυρκαγιά όμως τους πρόλαβε.

Αγνοείται (και) η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη

Πριν από λίγες ώρες ο αδερφός της συζύγου του ηθοποιού Κώστας Τουρναβίτης αποκάλυψε πως αυτό που περιμένει η οικογένειά τους είναι η ταυτοποίηση DNA.

Ενώ αποκάλυψε ότι τελικά βρήκε τα δυο σκυλιά του αδερφού του και της ηθοποιού, καμένα στο ίδιο οικόπεδο που βρήκε και τα δυο αυτοκίνητά τους, εκείνο που βρέθηκαν τα 26 θύματα αγκαλιασμένα κι απανθρακωμένα.

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης – Βοήθεια στους πληγέντες

Ο ίδιος, η κόρη του Δημήτρη Τουρναβίτη, η αδερφή και η μητέρα της Χρύσας Σπηλιώτη, έδωσαν δείγμα DNA και αναμένουν τα αποτελέσματα τα οποία θα βγουν το αργότερο σε μία εβδομάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις