Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Εφιαλτικές στιγμές – Καταγγελία για βιασμό από δύο ντόπιους
ΕΛΛΑΔΑ

Εφιαλτικές στιγμές – Καταγγελία για βιασμό από δύο ντόπιους

Σε φρίκη εξελίχθηκαν οι διακοπές στη Σκιάθο για μια τουρίστρια από την Αυστραλία, που την εντόπισαν οι αστυνομικοί σε άθλια κατάσταση. Η νεαρή κατήγγειλε ότι προχθές το βράδυ μετά από ολονύχτιο γλέντι, δύο 30χρονοι Έλληνες τουρίστες από την Χαλκίδα την οδήγησαν σε ξενοδοχείο και τη βίασαν. Βιασμός 16χρονης Ελληνίδας από 4 άντρες Σύμφωνα με το […]

Σε φρίκη εξελίχθηκαν οι διακοπές στη Σκιάθο για μια τουρίστρια από την Αυστραλία, που την εντόπισαν οι αστυνομικοί σε άθλια κατάσταση.

Η νεαρή κατήγγειλε ότι προχθές το βράδυ μετά από ολονύχτιο γλέντι, δύο 30χρονοι Έλληνες τουρίστες από την Χαλκίδα την οδήγησαν σε ξενοδοχείο και τη βίασαν.

Βιασμός 16χρονης Ελληνίδας από 4 άντρες

Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, η ίδια ενημέρωσε την αστυνομία και αφού περιέγραψε τους δράστες έγινε η σύλληψή τους.

Αρχικά συνελήφθη ο ένας φερόμενος ως δράστης στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και στη συνέχεια ο δεύτερος, οι οποίοι υποστήριξαν πως η τουρίστρια τους ακολούθησε στο δωμάτιο και όλα συνέβησαν με την συγκατάθεσή της.

Η εισαγγελία άσκησε εναντίον τους δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό από κοινού και οι δύο φερόμενοι ως δράστες ζήτησαν χθες προθεσμία για να απολογηθούν αύριο Πέμπτη.

Το ξενοδοχείο της κόλασης: Ομαδικός βιασμός τουρίστριας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις