Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βιασμός 16χρονης Ελληνίδας από 4 άντρες
ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 16χρονης Ελληνίδας από 4 άντρες

Ο βιασμός μιας 16χρονης στην Κρήτη από τέσσερις άντρες συγκλόνισε το πανελλήνιο. Η ανατριχιαστική υπόθεση που συντάραξε την Ελλάδα τον Αύγουστο του 2011, αναβιώνει σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης. Η ανήλικη τότε κοπέλα είχε πέσει θύμα των άρρωστων ορέξεων τουλάχιστον τεσσέρων ανδρών που την κακοποίησαν σεξουαλικά, καθώς τη μετέφεραν από σπίτι σε σπίτι […]

Ο βιασμός μιας 16χρονης στην Κρήτη από τέσσερις άντρες συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Η ανατριχιαστική υπόθεση που συντάραξε την Ελλάδα τον Αύγουστο του 2011, αναβιώνει σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης.

Η ανήλικη τότε κοπέλα είχε πέσει θύμα των άρρωστων ορέξεων τουλάχιστον τεσσέρων ανδρών που την κακοποίησαν σεξουαλικά, καθώς τη μετέφεραν από σπίτι σε σπίτι και τη βίαζαν, ενώ της προσέφεραν και ναρκωτικά σε εισπνεόμενη μορφή.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, για την υπόθεση είχαν καταδικαστεί ένας Ηρακλειώτης και ένας Αλβανός οι οποίοι σήμερα κάθονται ξανά στο εδώλιο του δικαστηρίου. Ο Ηρακλειώτης κατηγορείται για βιασμό και ο Αλβανός για κατάχρηση σε ασέλγεια.

Διαβάστε ακόμα:

Ανατριχιαστικό! Ηλικιωμένος βίαζε ανήλικο κορίτσι για 2 ευρώ

Ο Εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή τους σύμφωνα με το κατηγορητήριο ενώ ζήτησε να αναγνωριστεί το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας όπως και πρωτόδικα για τον Αλβανό καθώς όταν τελέστηκε το αδίκημα εκείνος ήταν 18 ετών.

Από την πλευρά τους οι κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες. 

Από την πλευρά της υπεράσπισης των κατηγορουμένων υπήρξε έντονη αντίδραση λόγω της απουσίας πολιτικής αγωγής, η οποία ζήτησε να διακοπεί η δίκη για να έρθει η κοπέλα ή ο πατέρας της.

Από την πλευρά τους πατέρα και κόρη μέσω δικηγόρου διαβίβασαν στην έδρα του δικαστηρίου ένα χαρτί σημειώνοντας ότι λόγο αφόρητης ψυχολογικής πίεσης αδυνατούν να παραστούν στο δικαστήριο.

Στο χαρτί αυτό αναφέρεται ότι η κοπέλα σήμερα σπουδάζει ιατρική στη Γερμανία γεγονός που αμφισβητήθηκε από την υπεράσπιση που υποστηρίζει ότι βρίσκεται σε κέντρο απεξάρτησης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις