Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Αρραβωνιάστηκε ο Μαραντόνα – Έχουν διαφορά «μόλις» 29 χρόνια!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αρραβωνιάστηκε ο Μαραντόνα – Έχουν διαφορά «μόλις» 29 χρόνια!

Το ταλαιπώρησε αρκετά το κορίτσι, αλλά τελικά το πήρε απόφαση και πρόσφερε το δαχτυλίδι του γάμου στην κατά 29 χρόνια νεώτερή του Ρόσιο Ολίβα, ως δώρο για τα γενέθλιά της! Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, ο θρυλικός ποδοσφαιριστής, αποφάσισε να πραγματοποιήσει το… επόμενο βήμα με τη νεαρή σύντροφό του, η οποία έκλεισε τα 28 της […]

Το ταλαιπώρησε αρκετά το κορίτσι, αλλά τελικά το πήρε απόφαση και πρόσφερε το δαχτυλίδι του γάμου στην κατά 29 χρόνια νεώτερή του Ρόσιο Ολίβα, ως δώρο για τα γενέθλιά της!

Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, ο θρυλικός ποδοσφαιριστής, αποφάσισε να πραγματοποιήσει το… επόμενο βήμα με τη νεαρή σύντροφό του, η οποία έκλεισε τα 28 της χρόνια.

Δεν το πιστεύουν! Η πρόταση του Μαραντόνα για την εθνική Αργεντινής

Ο Μαραντόνα εμφανίστηκε με το δαχτυλίδι ανά χείρας στο πάρτι γενεθλίων και της έκανε πρόταση μπροστά σε 45 καλεσμένους. Η Ρόσιο Ολίβα, φανερά συγκινημένη, απάντησε αμέσως ναι και το ζευγάρι άνοιξε μία σαμπάνια, προκειμένου να γιορτάσει το ευτυχές γεγονός.

Σύμφωνα με τα αργεντίνικα ΜΜΕ, η μητέρα της Ολίβα, Μόνικα και η κόρη του Ντιέγκο, Γιάνα ξέσπασαν σε κλάματα.

Το αναπάντητο ερώτημα των φιλάθλων – Ο Μαραντόνα απάντησε με τη μία

«Είμαι συγκινημένη διότι αυτά είναι τα τελευταία μου γενέθλια ως ελεύθερη γυναίκα και μπορώ να το μοιραστώ με όλους σας. Η ευχή μου είναι να είμαστε ευτυχισμένοι για πάντα με τον Ντιέγκο, να ζήσουν για πάντα η μητέρα και η γιαγιά μου και όλοι να έχουν υγεία», τόνισε η μελλοντική νυφούλα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις