Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έτοιμος ο σταθμός «Ανάληψη» στη Θεσσαλονίκη
ΕΛΛΑΔΑ

Έτοιμος ο σταθμός «Ανάληψη» στη Θεσσαλονίκη

Έτοιμος να λειτουργήσει φαίνεται πως είναι ο σταθμός «Ανάληψη» του Μετρό Θεσσαλονίκης Σε αναφορά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Γιάννης Μυλόπουλος επισημαίνει ότι «οι σιδηροτροχιές στις δίδυμες σήραγγες είναι στη θέση τους και ο σταθμός είναι έτοιμος για λειτουργία». «Ζητούσαμε σωσίβιο και μας είπαν ότι δεν τα χρειαζόμαστε» (vid) Υπενθυμίζεται […]

Έτοιμος να λειτουργήσει φαίνεται πως είναι ο σταθμός «Ανάληψη» του Μετρό Θεσσαλονίκης

Σε αναφορά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Γιάννης Μυλόπουλος επισημαίνει ότι «οι σιδηροτροχιές στις δίδυμες σήραγγες είναι στη θέση τους και ο σταθμός είναι έτοιμος για λειτουργία».

«Ζητούσαμε σωσίβιο και μας είπαν ότι δεν τα χρειαζόμαστε» (vid)

Υπενθυμίζεται ότι ο κος Μυλόπουλος έχει δηλώσει στο ΑΠΕ ότι τα δοκιμαστικά δρομολόγια του μετρό της Θεσσαλονίκης θα ξεκινήσουν το 2019.

Τον Νοέμβριο του 2020 θα παραδοθεί το 75% του έργου από τον τερματικό σταθμό Νέα Ελβετία μέχρι το Συντριβάνι.

Δύο μήνες αργότερα, τον Ιανουάριο του 2021 θα παραδοθεί η επέκταση γραμμής Καλαμαριάς από τη Μίκρα μέχρι την (οδό) 25ης Μαρτίου και από εκεί μέχρι το Συντριβάνι.

Στα τέλη του 2021 με αρχές του 2022 αναμένεται να ενταχθούν στο δίκτυο και οι Σταθμοί Αγίας Σοφίας και Βενιζέλου, οπότε, πλέον, η γραμμή θα συνεχίζει και θα καταλήγει στο Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό.

Βίντεο-ντοκουμέντο από την ένοπλη ληστεία

Φέτος επίσης ξεκινούν και οι πρόδρομες εργασίες στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις