Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

09

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Spectator: Μεθύστακας ο Γιούνκερ, το ποτήρι του δεν έχει νερό
ΚΟΣΜΟΣ

Spectator: Μεθύστακας ο Γιούνκερ, το ποτήρι του δεν έχει νερό

  Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αρνείται συνεχώς πως είναι αλκοολικός και επιμένει ότι η εικόνα του οφείλεται σε ισχιαλγία. Πηγή ωστόσο μέσα από τις Βρυξέλλες αναφέρει πως έχει ακούσει ότι είναι λάτρης του αλκοόλ. Μετά τις εικόνες του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ να παραπατά στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, έρχονται νέες αποκαλύψεις. «Βάρκα γιαλό» ο Γιούνκερ […]

 

Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αρνείται συνεχώς πως είναι αλκοολικός και επιμένει ότι η εικόνα του οφείλεται σε ισχιαλγία.

Πηγή ωστόσο μέσα από τις Βρυξέλλες αναφέρει πως έχει ακούσει ότι είναι λάτρης του αλκοόλ.

Μετά τις εικόνες του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ να παραπατά στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, έρχονται νέες αποκαλύψεις.

«Βάρκα γιαλό» ο Γιούνκερ στη Σύνοδο – Η απάντηση που δεν πείθει και το tweet (vid)

Γράφοντας στο Spectator, ο Γάλλος δημοσιογράφος Jean Quatremer αναφέρει ότι όλοι στις Βρυξέλλες σχολιάζουν πως ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ είναι εκτός ελέγχου με το ποτό. Έχει αφήσει μάλιστα τα καθήκοντά του στον μη εκλεγμένο αναπληρωτή του Martin Selmayr.

«Πολλοί άνθρωποι στο Λουξεμβούργο, στις Βρυξέλλες και στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες έχουν δει τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ να πίνει. Όταν ένας δικαστικός επιμελητής του φέρνει ένα ποτήρι νερό, όλοι ξέρουμε ότι περιέχει τζιν».

Γιούνκερ: Σεβαστείτε το πρόβλημα

«Η εξήγηση για ισχιαλγία δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια. Κάτι τέτοιο θα έκανε τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ να υποφέρει από οδυνηρούς πόνους στην πλάτη αλλά δεν φαίνεται να εμφανίζει τέτοιες δυσκολίες. Στο επίμαχο βίντεο φαίνεται να χαμογελά, να μιλά και να φιλά συνεργάτες του που τον βοηθούν να περπατήσει. Η άλλη εξήγηση, που υποθέτουν οι περισσότεροι στις Βρυξέλλες, είναι ότι είναι λάτρης του αλκοόλ. Κάτι που αρνείται συνεχώς».

Ο Καμμένος για την εικόνα του Γιούνκερ στη Σύνοδο

Ο Jean Quatremer γράφει πως η επιδείνωσή του σε συνδυασμό με τη δύναμη του Selmayr δείχνουν ένα ασυνήθιστο set-up με τον πρόεδρο σαν μαριονέτα.

«Τραβήξτε την κουρτίνα που έχει εμποτιστεί με τζιν και μπορεί να βρούμε την πραγματική επιρροή που ασκεί ο Selmayr, ένας μη εκλεγμένος αναπληρωτής. Ο εκπρόσωπος του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ επιμένει ότι δεν υπάρχει καμιά ανησυχία για την ικανότητά του να εργάζεται σκληρά όπως κάνει πάντα».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις