Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καταγγελία: Οδηγός κατέβασε 14χρονη από το λεωφορείο
ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία: Οδηγός κατέβασε 14χρονη από το λεωφορείο

Ένας οδηγός λεωφορείου κατέβασε μια 14χρονή από το όχημα καθώς δεν είχε να της πουλήσεις εισιτήριο. Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη (19/7) στην Πάτρα. Αφορά σε λεωφορείο της γραμμής Νο 5, που εκτελεί δρομολόγια από Πάτρα για Τσουκαλέικα. Τέλος καλό, όλα καλά για το «κόκκινο» κουταβάκι (pics) Σύμφωνα με πληροφορίες από το thebest, η νεαρή κοπέλα το […]

Ένας οδηγός λεωφορείου κατέβασε μια 14χρονή από το όχημα καθώς δεν είχε να της πουλήσεις εισιτήριο.

Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη (19/7) στην Πάτρα. Αφορά σε λεωφορείο της γραμμής Νο 5, που εκτελεί δρομολόγια από Πάτρα για Τσουκαλέικα.

Τέλος καλό, όλα καλά για το «κόκκινο» κουταβάκι (pics)

Σύμφωνα με πληροφορίες από το thebest, η νεαρή κοπέλα το μεσημέρι εκείνης της ημέρας, επιβιβάστηκε στο λεωφορείο αλλά δεν είχε προμηθευτεί εισιτήριο, καθώς στην ευρύτερη περιοχή δεν υπάρχουν σημεία πώλησης.

Έτσι, απευθύνθηκε στον οδηγό, ώστε να αγοράσει (επιβαρυμένο) εισιτήριο αξίας δύο ευρώ. Ωστόσο, ο οδηγός της είπε ότι δεν διαθέτει εισιτήρια και της ζήτησε να κατέβει από το λεωφορείο.

«Με χτύπησαν οι αστυνομικοί» – Τι υποστηρίζει η γυναίκα που φέρεται να χαράκωνε μωρά

Η καταγγελία έγινε στην ιστοσελίδα, από τον πατέρα της κοπέλας, ο οποίος είπε ότι, όταν επικοινώνησε με τα γραφεία των λεωφορείων για να διαμαρτυρηθεί για το γεγονός του απάντησαν με… αοριστολογίες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις