Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

05

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τέλος καλό, όλα καλά για το «κόκκινο» κουταβάκι (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Τέλος καλό, όλα καλά για το «κόκκινο» κουταβάκι (pics)

Αίσιο τέλος είχε το περιστατικό κακοποίησης με το κόκκινο κουταβάκι στη Χαλκίδα. Το κουτάβι που είχε κακοποιηθεί από αγνώστους βάφοντας το με κόκκινη μπογιά τελικώς υιοθετήθηκε και το όνομα αυτής…Scarlet! Σύμφωνα με ανάρτηση στο διαδίκτυο το κουτάβι είναι καλά στην υγεία του και το χρώμα ξεβάφει καθώς πιθανόν πρόκειται για βαφή μαλλιών. Η γυναίκα που βρήκε το βαμμένο κουτάβι […]

Αίσιο τέλος είχε το περιστατικό κακοποίησης με το κόκκινο κουταβάκι στη Χαλκίδα.

Το κουτάβι που είχε κακοποιηθεί από αγνώστους βάφοντας το με κόκκινη μπογιά τελικώς υιοθετήθηκε και το όνομα αυτής…Scarlet!

Σύμφωνα με ανάρτηση στο διαδίκτυο το κουτάβι είναι καλά στην υγεία του και το χρώμα ξεβάφει καθώς πιθανόν πρόκειται για βαφή μαλλιών.

Η γυναίκα που βρήκε το βαμμένο κουτάβι αποκαλύπτει (pics)

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, το κουτάβι δεν είχε βρεθεί εγκαταλελειμμένο όπως έγινε γνωστό αρχικά, αλλά το βρήκαν μαζί με τον ιδιοκτήτη του. Μάρτυρας ανέφερε πως το σκυλάκι βρέθηκε μαζί με έναν αλλοδαπό, ο οποίος ζει στο hotspot της περιοχής.

Όπως αναφέρει η ίδια, ο άνθρωπος που είχε το σκυλάκι ανέφερε πως  το κατοικίδιο το αγόρασε ήδη βαμμένο έναντι  150 ευρώ από την Ομόνοια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις