Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor – Ηλίας Γκότσης: Τι θα κάνει τα λεφτά
LIFESTYLE

Survivor – Ηλίας Γκότσης: Τι θα κάνει τα λεφτά

Survivor: Ο Ηλίας Γκότσης αποκαλύπτει τι θα κάνει το έπαθλο των 100.000 ευρώ. «Αυτά τα λεφτά είναι πάρα πολλά για την εποχή που ζούμε. Είναι ένα αξιοσέβαστο ποσό. Το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να βοηθήσω την οικογένειά μου», δήλωσε στο Down Town και τον Τάσο Μπιμπισίδη. Γκότσης VS Ντάνος: Η απάντηση του Ηλία […]

Survivor: Ο Ηλίας Γκότσης αποκαλύπτει τι θα κάνει το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

«Αυτά τα λεφτά είναι πάρα πολλά για την εποχή που ζούμε. Είναι ένα αξιοσέβαστο ποσό. Το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να βοηθήσω την οικογένειά μου», δήλωσε στο Down Town και τον Τάσο Μπιμπισίδη.

Γκότσης VS Ντάνος: Η απάντηση του Ηλία στην ενοχλητική πλέον σύγκριση

«Θα βοηθήσω τους ανθρώπους που μου έχουν προσφέρει τόσα πολλά, να καλύψω κάποιες υποχρεώσεις που έχουν οι γονείς μου, που έχουν άγχη. Και θα κρατήσω κάποια λεφτά για να εξελίξω αυτό που κάνω πάνω στον χώρο της γυμναστικής», συμπλήρωσε.

«Προτεραιότητά μου είναι ξεκάθαρα τα επαγγελματικά. Σίγουρα θα ξεκουραστώ, αλλά έχω αφήσει μόνο του τον αδερφό μου και θέλω όσο το δυνατόν γρηγορότερα να επιστρέψω. Με ενδιαφέρει η επαγγελματική μου πορεία και επειδή το παιχνίδι μας έχεις βοηθήσει σε αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε», κατέληξε.

Νέος έρωτας για την Κοκκίνου: Νέος, γυμνασμένος και κούκλος (pics)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις