Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

19

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ειρήνη Παππά: Επιστροφή στο σπίτι που μεγάλωσε
LIFESTYLE

Ειρήνη Παππά: Επιστροφή στο σπίτι που μεγάλωσε

Στο Χιλιομόδι Κορινθίας, στο πατρικό της σπίτι, που βρίσκεται στο κέντρο του χωριού, επέλεξε να κάνει φέτος διακοπές η Ειρήνη Παπά. Έχοντας στο πλευρό της τον πολυαγαπημένο της ανιψιό και σπουδαίο σκηνοθέτη Μανούσο Μανουσάκη η 92χρονη ηθοποιός με πολλά βραβεία στο ενεργητικό της, μετά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε τα προηγούμενα χρόνια, αισθάνθηκε την ανάγκη να […]

Στο Χιλιομόδι Κορινθίας, στο πατρικό της σπίτι, που βρίσκεται στο κέντρο του χωριού, επέλεξε να κάνει φέτος διακοπές η Ειρήνη Παπά.

Έχοντας στο πλευρό της τον πολυαγαπημένο της ανιψιό και σπουδαίο σκηνοθέτη Μανούσο Μανουσάκη η 92χρονη ηθοποιός με πολλά βραβεία στο ενεργητικό της, μετά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε τα προηγούμενα χρόνια, αισθάνθηκε την ανάγκη να βρεθεί και πάλι στα πάτρια εδάφη… Στο σπίτι όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε!

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Όταν έχω αυτά που δεν αγοράζονται…»

H δημοσιότητα για τη μεγάλη Ελληνίδα σταρ του θεάτρου και του κινηματογράφου εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί παρελθόν. Η ίδια άλλωστε, ποτέ δεν ήθελε η ζωή της να γίνεται είδηση και για κανένα λόγο. Πόσο μάλλον τα τελευταία χρόνια, που λόγω και των προβλημάτων υγείας έχει επιλέξει την απόλυτη σιωπή προς όλα τα ΜΜΕ.

Ρέμος – Μπόσνιακ: Διαψεύδουν τις φήμες για τη μέρα του γάμου

Κάθε είδηση για εκείνη βγαίνει με πολύ μεγάλη δυσκολία αλλά και ταπεινότητα απέναντι στο πρόσωπό ενός κολοσσού παγκοσμίου φήμης της υποκριτικής τέχνης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, όσοι κάτοικοι είδαν την ηθοποιό να περνά το κατώφλι του πατρικού της δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τη χαρά τους για τον «επαναπατρισμό» της σε ένα σπίτι που το θεωρούν όλοι ζωντανή ιστορία του τόπου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις