Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

19

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τρομακτικό: Αετός ορμάει σε κοριτσάκι (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Τρομακτικό: Αετός ορμάει σε κοριτσάκι (vid)

Το βίντεο είναι τρομακτικό. Τη στιγμή που ο αετός επέστρεφε προς τον εκπαιδευτή του είδε ένα παιδί και έπεσε πάνω του. Οι εκπαιδευτές, που συμμετείχαν στην επίδειξη με χρυσαετό στο Κιργιστάν σπευσαν να βοηθήσουν τη μικρή. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε βαθιές γρατσουνιές στην πλάτη. «Εκπαιδεύω αυτό το πουλί 15 χρόνια. […]

Το βίντεο είναι τρομακτικό. Τη στιγμή που ο αετός επέστρεφε προς τον εκπαιδευτή του είδε ένα παιδί και έπεσε πάνω του.

Οι εκπαιδευτές, που συμμετείχαν στην επίδειξη με χρυσαετό στο Κιργιστάν σπευσαν να βοηθήσουν τη μικρή.

Στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε βαθιές γρατσουνιές στην πλάτη.

«Εκπαιδεύω αυτό το πουλί 15 χρόνια. Έχουμε κερδίσει μετάλλιο σε αγώνες. Αυτή είναι η πρώτη φορά που επιτέθηκε σε άνθρωπο», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του αετού.

Δραματική διάσωση – Πολύ επιδέξιος ο χειριστής (vid)

«Το πουλί πετούσε από την άλλη πλευρά του πεδίου προς τα εμένα. Υποτίθεται ότι θα ερχόταν να καθίσει στο χέρι μου. Ωστόσο, όταν γίνεται αυτή η διαδικασία, δεν πρέπει να υπάρχουν μη εξουσιοδοτημένοι άνθρωποι στο σημείο. Όλοι όσοι παρευρίσκονταν είχαν ενημερωθεί να παραμείνουν στην ασφαλή περιοχή.

Όταν ο αετός πετούσε παρατήρησε το κορίτσι να περπατάει και πιθανώς σκέφτηκε ότι τον καλεί. Στη συνέχεια πέταξε προς την πλευρά του. Τα νύχια του είναι πολύ αιχμηρά, έριξε το παιδί κάτω και γρατζούνισε το κεφάλι και την πλάτη του. Αν ο αετός ήθελε να το σκοτώσει, θα το έκανε εύκολα. Ακόμα και ένας ενήλικας δεν θα μπορούσε να αντισταθεί. Σε αυτή την περίπτωση το πουλί απλά ήθελε να καθίσει πάνω στο κορίτσι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις