Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μαζική εξόντωση με φόλες – Επικήρυξαν τον δράστη
ΕΛΛΑΔΑ

Μαζική εξόντωση με φόλες – Επικήρυξαν τον δράστη

Αποτροπιασμό και οργή προκαλεί η τακτική ορισμένων να σκοτώνουν ζώα, φαινόμενο που εντωμεταξύ παίρνει διαστάσεις τους καλοκαιρινούς μήνες. Αυτή τη φορά, ο δράστης πέταξε φόλες σε πέντε σκύλους και μια γάτα, στα Λεχαινά. Ο ασυνείδητος φέρεται να χρησιμοποίησε κάποιο γεωργικό δηλητήριο το οποίο έριξε δίπλα σε μαρμάρινη βρύση. Η τοπική κοινωνία αναζητά τους δράστες αυτής της […]

Αποτροπιασμό και οργή προκαλεί η τακτική ορισμένων να σκοτώνουν ζώα, φαινόμενο που εντωμεταξύ παίρνει διαστάσεις τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αυτή τη φορά, ο δράστης πέταξε φόλες σε πέντε σκύλους και μια γάτα, στα Λεχαινά. Ο ασυνείδητος φέρεται να χρησιμοποίησε κάποιο γεωργικό δηλητήριο το οποίο έριξε δίπλα σε μαρμάρινη βρύση.

Η τοπική κοινωνία αναζητά τους δράστες αυτής της νέας δολοφονίας και ο Φιλοζωικός Σύλλογος Λεχαινών τους επικήρυξε με το ποσό των 1.000 ευρώ.

«Κανείς δε μιλά και κανείς δεν ξέρει τίποτα για αυτό το έγκλημα. Και όσο υπάρχει ατιμωρησία τόσο θα συνεχίζεται. Ζούμε μια παράνοια. Μόλις δουν ότι συγκεντρώνονται τέσσερα πέντε αδέσποτα μαζί αμέσως βάζουν φόλες για να τα εξολοθρεύσουν» ανέφερε η πρόεδρος του Φιλοζωικού μιλώντας στο ilialive.gr.

Το ένα μετά το άλλο τα σκυλάκια και η γάτα, άρχισαν να βιώνουν τις συνέπειες της φόλας και μετά απο λίγο πέθαναν.

Αυτό δεν ήταν το πρώτο περιστατικό με φόλες στην περιοχή. Όπως σημειώνει το ilialive.gr πάνω από 100 σκύλοι και γάτες το τελευταίο διάστημα έχουν βρει φριχτό θάνατο από φόλες στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, ενώ είναι πολλά και τα περιστατικά κακοποίησης.

Οι δράστες των θανατώσεων σκύλων τιμωρούνται με βαρύτατα πρόστιμα πολλών χιλιάδων ευρώ και με ποινές φυλάκισης από 1 έως 5 έτη σύμφωνα με το νέο νόμο.

Δείτε ακόμη: 

Αδέσποτη σφαίρα χτύπησε αθλούμενο

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις