Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

07

Οκτωβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Άφθονο δηλητήριο για τα γένια του Κυριάκου και την Ευγενία
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άφθονο δηλητήριο για τα γένια του Κυριάκου και την Ευγενία

Γνωστός για το ειρωνικό ύφος και τη διάθεση για χλεύη, ο Παύλος Πολάκης μέσα σε λίγες λέξεις «τα έβαλε» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Άδωνη Γεωργιάδη αλλά και την σύζυγο του τελευταίου, Ευγενία Μανωλίδου. Με νέο λουκ ο Κυριάκος Μητσοτάκης (pics) Την την ώρα που ο ένας αφήνει μούσι και η άλλη πάει με δωδεκάποντο […]

Γνωστός για το ειρωνικό ύφος και τη διάθεση για χλεύη, ο Παύλος Πολάκης μέσα σε λίγες λέξεις «τα έβαλε» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Άδωνη Γεωργιάδη αλλά και την σύζυγο του τελευταίου, Ευγενία Μανωλίδου.

Με νέο λουκ ο Κυριάκος Μητσοτάκης (pics)

Την την ώρα που ο ένας αφήνει μούσι και η άλλη πάει με δωδεκάποντο σε τριήρη, αυτός δίνει μάχες κατά της διαπλοκής και από εξοικονόμηση σπατάλης αγοράζει ασθενοφόρα, ενώ ανοίγει και μονάδες Υγείας που έκλεισε ο σύζυγος της Μανωλίδου, Άδωνις Γεωργιάδης. Τον οποίο μάλιστα χαρακτηρίζει ειρωνικά «τηλεβιβλιοπώλη».

Ο Άδωνις για το ατύχημα της συζύγου του: «Λυπάμαι για την κακία»

Άλλος αφήνει μούσι γιατί του τόπε ο επικοινωνιολόγος του ,άλλη παει με δωδεκαποντο σε τριήρη και παίρνει τη βουτιά της ……
Και άλλοι αγοράζουν ασθενοφόρα με ίδιους πορους από εξοικονομηςη σπατάλης ,ανοίγουν το Πατησίων (που έκλεισε ο Αντρας της τριηρογκρεμισμενης) και καθαρίζουν τον τόπο απ τα λαμόγια……. (που πλαστογραφούσαν διόριζαν και πλούτιζαν επί υπουργειας του ακροδεξιού τηλεβιβλιοπωλη)
ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ !!!!

Η ανάρτηση Πολάκη στο facebook:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις