Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Κόντρα δίχως όρια για Χριστοδουλόπουλο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Κόντρα δίχως όρια για Χριστοδουλόπουλο

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της προσφυγής που έχει καταθέσει η ΑΕΚ κατά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και του Ολυμπιακού, έπειτα από αίτημα των “ερυθρολεύκων”. Οι Πειραιώτες κατέθεσαν, παράλληλα, προσφυγή κατά της Ένωσης. Οι Πειραιώτες ζήτησαν την αναβολή της δίκης, η οποία ορίστηκε για την ερχόμενη Δευτέρα (23/7). Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αιτήθηκαν ακόμα να υποχρεωθεί η ΑΕΚ […]

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της προσφυγής που έχει καταθέσει η ΑΕΚ κατά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και του Ολυμπιακού, έπειτα από αίτημα των “ερυθρολεύκων”. Οι Πειραιώτες κατέθεσαν, παράλληλα, προσφυγή κατά της Ένωσης.

Οι Πειραιώτες ζήτησαν την αναβολή της δίκης, η οποία ορίστηκε για την ερχόμενη Δευτέρα (23/7).

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αιτήθηκαν ακόμα να υποχρεωθεί η ΑΕΚ να παρουσιάσει το συμβόλαιο, πάνω στο οποίο έχει βασιστεί αυτή η δικαστική διαδικασία, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναρωτήθηκαν σχετικά με τη σημερινή διαδικασία στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών: «Τι φοβάται η ΑΕΚ και δεν καταθέτει το συμβόλαιο που υποστηρίζει πως έχει;

Αρχικά έλεγαν ότι θα καταθέσουν ένα συμβόλαιο στις αρχές Ιουλίου, δεν το κατέθεσαν. Μετά μιλούν για ένα συμβόλαιο αλλά το κρύβουν. Γιατί το κρύβουν τι φοβούνται;»

Η ΑΕΚ δεν άφησε αναπάντητη τη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία υποστηρίζει ότι η Ένωση είναι εκείνη που φοβάται να καταθέσει το συμβόλαιο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Η δικαστική μάχη του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για την υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου παίρνει φωτιά. Οι τόνοι ανάμεσα στις δύο ομάδες ανέβηκαν, μετά την αναβολή της εκδίκασης της προσφυγής της ΑΕΚ και την προσφυγή του Ολυμπιακού κατά της Ένωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν και πήραν αναβολή, ενώ αιτήθηκαν η ΑΕΚ να δώσει το συμβόλαιο που υποστηρίζει ότι έχει στα χέρια της. «Τι φοβάται η ΑΕΚ και δεν καταθέτει το συμβόλαιο του Λάζαρου;», διέρρεαν οι Πειραιώτες.

Η απάντηση της ΑΕΚ

Από την πλευρά τους, οι πρωταθλητές Ελλάδας τονίζουν: «Τι φοβάται ο Ολυμπιακός και εμφανίστηκε με τέσσερις δικηγόρους σε μία υπόθεση που μας είχε ενημερώσει ότι εδώ και τέσσερις ημέρες θα ζητήσει αναβολή».

Παράλληλα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ προσθέτουν πως όταν ενημέρωσαν με εξώδικο τον Ολυμπιακό ότι υπάρχει συμβόλαιο με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, οι «ερυθρόλευκοι» δεν ζήτησαν να τον δουν, ολοκληρώνοντας κανονικά τη μεταγραφή του διεθνή Έλληνα άσου.

Νέα επίθεση από τους “ερυθρόλευκους” στην Ένωση

Με νέα θέση του, ο Ολυμπιακός εξαπέλυσε επίθεση στην ΑΕΚ σχετικά με το θέμα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτες τις ενέργειες των ανθρώπων της Ένωσης, οι οποίοι επιδιώκουν να παραβιαστεί «το μόνο νόμιμο συμβόλαιο».

«Η ΑΕΚ είναι πολύ ομιλητική στις διαρροές αλλά στην εκδίκαση ήταν σιωπηλή. Οι δικηγόροι του Ολυμπιακού ήταν δύο, όπως και οι δικηγόροι της ΑΕΚ. Όπως όμως είναι φυσικό, είχε δύο δικηγόρους και η πλευρά του παίκτη και η ΑΕΚ το ξέρει ή θα έπρεπε να το ξέρει. Καλές οι διαρροές-παρόλες, αλλά το συμβόλαιο που είναι;

Για να τελειώνουμε με το θέμα, το μόνο νόμιμο και επικυρωμένο συμβόλαιο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου είναι αυτό του Ολυμπιακού. Επίσης, καταθέσαμε προσφυγή για να τιμωρηθεί η ΑΕΚ, αφού όλες οι απαράδεκτες ενέργειές της σχετικά με το ζήτημα αυτό προσβλέπουν στο να παραβιαστεί το μόνο νόμιμο συμβόλαιο που υπάρχει και είναι αυτό μεταξύ του Λάζαρου και του Ολυμπιακού», αναφέρει η θέση των Πειραιωτών, οι οποίοι απάντησαν μ’ αυτόν τον τρόπο στη διαρροή της Ένωσης.

Ronaldo-Day από την Γιουβέντους – «Εγώ είμαι διαφορετικός» (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις