Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Οργή! Σκότωσαν 300 κροκόδειλους σε καταφύγιο άγριας ζωής (vid)
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οργή! Σκότωσαν 300 κροκόδειλους σε καταφύγιο άγριας ζωής (vid)

Εκδίκηση για το χαμό ενός συγχωριανού τους από επίθεση κροκόδειλου πήραν οργισμένοι κάτοικοι στην Ινδονησία, αφανίζοντας σχεδόν 300 κροκόδειλους σε καταφύγιο άγριας ζωής. Οπλισμένοι με μαχαίρια, σφυριά και φτυάρια σκότωσαν τους κροκόδειλους και στη συνέχεια στοίβαξαν τα ματωμένα κουφάρια σ’ έναν σωρό. Ο επικεφαλής της υπηρεσίας προστασίας Άγριας Ζωής της περιοχής ανέφερε ότι το 48χρονο […]

Εκδίκηση για το χαμό ενός συγχωριανού τους από επίθεση κροκόδειλου πήραν οργισμένοι κάτοικοι στην Ινδονησία, αφανίζοντας σχεδόν 300 κροκόδειλους σε καταφύγιο άγριας ζωής.

Οπλισμένοι με μαχαίρια, σφυριά και φτυάρια σκότωσαν τους κροκόδειλους και στη συνέχεια στοίβαξαν τα ματωμένα κουφάρια σ’ έναν σωρό.

Ο επικεφαλής της υπηρεσίας προστασίας Άγριας Ζωής της περιοχής ανέφερε ότι το 48χρονο θύμα μάζευε χόρτα για να ταΐσει ζώα σε ένα εκτροφείο, όταν δέχθηκε την επίθεση ενός ερπετού.

Ανακόντα «μαμούθ», βγαίνει για κυνήγι – Ανατριχιαστικό βίντεο

«Ένας υπάλληλος άκουσε κάποιον να φωνάζει βοήθεια κι όταν έτρεξε στο σημείο είδε έναν κροκόδειλο να επιτίθεται σ’ ένα άτομο», δήλωσε ο Μπασάρ Μανουλάνγκ.

Μετά την ταφή του άνδρα το περασμένο Σάββατο, χωρικοί σε έξαλλη κατάσταση μπήκαν στη φάρμα και σκότωσαν όλους τους κροκόδειλους.

Τρόμος: Κροκόδειλος αρπάζει σαμάνο που περηφανεύεται πως δεν τον αγγίζουν (vid)

Πάντως η θανάτωση ζώων, που περιλαμβάνονται στον κατάλογο των προστατευόμενων ειδών διώκεται ποινικά και τιμωρείται με κάθειρξη κι οι Αρχές ετοιμάζονται τώρα να απαγγείλουν κατηγορίες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις