Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σαρώνει το Game of Thrones – Σε αναμμένα κάρβουνα οι fans
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σαρώνει το Game of Thrones – Σε αναμμένα κάρβουνα οι fans

Το Game of Thrones είναι μία από τις κορυφαίες σειρές και το επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά στα βραβεία Emmy. Η σειρά του HBΟ κατέκτησε την κορυφή στον κατάλογο των υποψηφιοτήτων για τα βραβεία, με 22 υποψηφιότητες, μεταξύ αυτών και της «Καλύτερης δραματικής σειράς». Game of Thrones: Ένα prequel γεμάτο White Walkers Η δημοφιλής σειρά […]

Το Game of Thrones είναι μία από τις κορυφαίες σειρές και το επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά στα βραβεία Emmy.

Η σειρά του HBΟ κατέκτησε την κορυφή στον κατάλογο των υποψηφιοτήτων για τα βραβεία, με 22 υποψηφιότητες, μεταξύ αυτών και της «Καλύτερης δραματικής σειράς».

Game of Thrones: Ένα prequel γεμάτο White Walkers

Η δημοφιλής σειρά του δικτύου HBO, που έχει βραβευθεί 38 φορές σε έξι τηλεοπτικές σεζόν όμως δεν συμμετείχε πέρυσι λόγω χρονικών περιορισμών, καθώς είχε προβληθεί αργότερα από τη συνηθισμένη ημερομηνία, έχει να αντιμετωπίσει σκληρό ανταγωνισμό.

Οι νικητές των «Όσκαρ της τηλεόρασης» θα ανακοινωθούν την 17η Σεπτεμβρίου, σε μια τελετή στο Λος Αντζελες. Οικοδεσπότες θα είναι οι Μάικλ Τσε και Κόλιν Τζοστ του «Saturday Night Live».

Game of Thrones: Ένα «αντίο» με αίμα από την Arya

Στην κατηγορία της καλύτερης δραματικής σειράς το «Game of Thrones» θα δώσει μάχη με το «The Handmaid’s Tale», τη σειρά για το υπερφυσικό «Stranger Things» του Netflix, το «The Crown», το οικογενειακό δράμα του NBC «This Is Us», την κατασκοπευτική σειρά με φόντο τον Ψυχρό Πόλεμο «The Americans» του FX και το «Westworld».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις