Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Απίστευτο: Ο 78χρονος που πυροβόλησε 16χρονο, έχει σκοτώσει 2 φορές
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτο: Ο 78χρονος που πυροβόλησε 16χρονο, έχει σκοτώσει 2 φορές

Του Πέτρου Καρσιώτη Δύο ανθρωποκτονίες έχει διαπράξει και έχει καταδικαστεί γι’ αυτές, αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος ο 78χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε με καραμπίνα 16χρονο από τη Συρία γιατί «φοβήθηκε μήπως τον κλέψει». Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στη Μόρια. Συνταρακτικά στοιχεία που έρχονται στο φως αποκαλύπτουν ότι πριν από 43 χρόνια είχε σκοτώσει «για ασήμαντη αφορμή» […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Δύο ανθρωποκτονίες έχει διαπράξει και έχει καταδικαστεί γι’ αυτές, αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος ο 78χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε με καραμπίνα 16χρονο από τη Συρία γιατί «φοβήθηκε μήπως τον κλέψει».

Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στη Μόρια.

Συνταρακτικά στοιχεία που έρχονται στο φως αποκαλύπτουν ότι πριν από 43 χρόνια είχε σκοτώσει «για ασήμαντη αφορμή» έναν φίλο του με κυνηγετικό όπλο και αφού εξέτισε ποινή φυλάκισης 8 ετών, τρία χρόνια μετά την αποφυλάκισή του δολοφόνησε τη γυναίκα του με μαχαίρι!

Το αιματηρό περιστατικό έγινε σε αρκετά κοντινή απόσταση από την δομή της Μόριας, απ’ όπου είχαν απομακρυνθεί μία οικογένεια Σύρων που έφτασε πριν μερικές ημέρες στο νησί, εξαιτίας σοβαρών επεισοδίων που γίνονταν στο καταυλισμό από Αφγανούς και άλλους αραβόφωνους.

Το τέρας του μπούλινγκ επέστρεψε, δείχνοντας το πιο αποκρουστικό του πρόσωπο

Ο 16χρονος μπήκε με τον επίσης ανήλικο αδερφό του στο μποστάνι του ηλικιωμένου, ο οποίος θεωρώντας ότι θα τον έκλεβαν, βγήκε με κυνηγετικό όπλο και πυροβόλησε εναντίον τους, με αποτέλεσμα τα σκάγια να βρουν τον 16χρονο στα πόδια και στο κεφάλι.

Ο δράστης, συνελήφθη από άντρες της Ασφάλειας του νησιού και ο ανήλικος που έχει αιτηθεί άσυλο με την οικογένειά του, μεταφέρθηκε  στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης, όπου πλέον η κατάστασή του χαρακτηρίζεται εκτός κινδύνου.

Ο ίδιος ο δράστης των πυροβολισμών ισχυρίζεται ότι «έριξε για εκφοβισμό» φοβούμενος κλοπή

Σε ερώτησή δημοσιογράφων στον συνήγορό του για το βίαιο παρελθόν του πελάτη του, εκείνος απάτησε: «Για αυτά του τα αδικήματα έχει καταδικαστεί και έχει πληρώσει το χρέος του».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις