Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πολάκης – Καμπουράκης: Σφοδρή προσωπική αντιπαράθεση – «Είσαι κακορίζικος»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης – Καμπουράκης: Σφοδρή προσωπική αντιπαράθεση – «Είσαι κακορίζικος»

Σε σφοδρή προσωπική αντιπαράθεση με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη εξελίχθηκε ένα επικριτικό άρθρο που έγραψε ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης. Το άρθρο του δημοσιογράφου το οποίο δημοσιεύτηκε αρχικά στο LIBERAL ανέφερε πως δεν βρήκε ούτε έναν άνθρωπο να του μιλήσει ανοικτά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη. Ο εκ Κρήτης ορμώμενος κ. Πολάκης ξέσπασε […]

Σε σφοδρή προσωπική αντιπαράθεση με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη εξελίχθηκε ένα επικριτικό άρθρο που έγραψε ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης.

Το άρθρο του δημοσιογράφου το οποίο δημοσιεύτηκε αρχικά στο LIBERAL ανέφερε πως δεν βρήκε ούτε έναν άνθρωπο να του μιλήσει ανοικτά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη.

Ο εκ Κρήτης ορμώμενος κ. Πολάκης ξέσπασε εναντίον του, και ο δημοσιογράφος του απάντησε σε επίσης υψηλούς τόνους.

Πολάκης για Υγεία: «Δεν υπάρχει η κακομοιριά»

Ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε στον Δημήτρη Καμπουράκη μέσω των social media, γράφοντας σχετικά: «Επήγε λέει και ο Καμπουράκης στην Κρήτη και στα Σφακιά και έγραψε και άρθρο πως δε βρήκε άνθρωπο σε καφενεία να υποστηρίζει το Συριζα!!!!! Έχει παρασαλώσει το κακορίζικο, τώρα που έχασε το μικρόφωνο του Μεγκα να του δώσουν σημασία …η Φώφη κι ο Κυριάκος….. Έλα μρε μερακλή με τις βαθυστόχαστες αναλύσεις να δούμε το πολιτικό σου μπόι …..», σχολίασε αρχικά ο κ. Πολάκης, για να καταλήξει: «Υγ τα παραπάνω ισχύουν αν όντως πήγε στην Κρήτη».

Δεν διάβαζε στα Μαθηματικά ο Πολάκης – «Ούτε ο Καραγκιόζης δεν κάνει τέτοιες πράξεις»

Λίγο μετά ήρθε η απάντηση του δημοσιογράφου, μέσω αρθρογραφίας του στο Liberal, όπου γράφει μεταξύ άλλων:

«…αυτό το «κακορίζικο» που έγραψες για μένα, να το καταπιείς ολόκληρο όπως είναι και να το φτύνεις στον καθρέφτη σου κάθε πρωί που πλύνεσαι. Όταν θυμάσαι (αν θυμάσαι πια) τι έλεγες πριν τρία χρόνια και τι κάνεις σήμερα, τι φώναζες ως το ’15 και τι ψηφίζεις κάθε μέρα στη Βουλή παρέα με τον Καμένο. Κακορίζικος είσαι συ και το κακό σου το ριζικό το καλλιτέχνησες μοναχός σου…»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις