Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Καμμένος – Τσαβούσογλου και το «θερμό» τετ α τετ στις Βρυξέλλες
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος – Τσαβούσογλου και το «θερμό» τετ α τετ στις Βρυξέλλες

Ένα σύντομο τετ α τετ μεγάλης βαρύτητας φαίνεται πως είχαν Καμμένος και Τσαβούσογλου στο περιθώριο της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ. Η πρωτοβουλία φαίνεται πως ήταν του Μεβλούτ Τσαβούσογλου ο οποίος προσέγγισε τον Πάνο Καμμένο λίγο πριν από την κρίσιμη συνάντηση Τσίπρα- Ερντογάν. Καμμένος – Τσίπρας: Άλλα αντί άλλων στις Βρυξέλλες «Εσένα σε συμπαθώ, μπορούμε να […]

Ένα σύντομο τετ α τετ μεγάλης βαρύτητας φαίνεται πως είχαν Καμμένος και Τσαβούσογλου στο περιθώριο της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ.

Η πρωτοβουλία φαίνεται πως ήταν του Μεβλούτ Τσαβούσογλου ο οποίος προσέγγισε τον Πάνο Καμμένο λίγο πριν από την κρίσιμη συνάντηση Τσίπρα- Ερντογάν.

Καμμένος – Τσίπρας: Άλλα αντί άλλων στις Βρυξέλλες

«Εσένα σε συμπαθώ, μπορούμε να τα βρούμε μεταξύ μας», φέρεται να είπε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών στον υπουργό Άμυνας, ο οποίος του απάντησε: «Στο χέρι σου είναι. Όσο κρατάτε τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς επιλέγετε εσείς τον άλλο δρόμο…»

Την είδηση μετέδωσε η ανταποκρίτρια του Alpha στις Βρυξέλλες Ευαγγελία Τσικρίκα, χωρίς ακόμα να είναι γνωστές άλλες λεπτομέρειες για το τί ειπώθηκε ανάμεσα στους δυο άνδρες.

Παρέμβαση Μέρκελ ζητάει ο Τσίπρας

Είναι σαφές πάντως από τον διάλογο των δύο, ότι οποιαδήποτε εξέλιξη στις σχέσεις των δύο χωρών θα κριθεί από την εξέλιξη που θα έχει το θέμα της κράτησης των δύο Ελλήνων αξιωματικών στις φυλακές της Αδριανούπολης, χωρίς ακόμα να τους έχουν καν αποδοθεί κατηγορίες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις