Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Θα βάλω να σε σκοτώσουν” – Οργή για τον Μανώλη Σοροπίδη (pics-vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Θα βάλω να σε σκοτώσουν” – Οργή για τον Μανώλη Σοροπίδη (pics-vid)

Ένταση επικράτησε και σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο όπου συνεχίζεται η δίκη για την υπόθεση της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη που δολοφονήθηκε το περασμένο φθινόπωρο στο Β´ νεκροταφείο Αθηνών. Δεν άντεξε η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη… Η οικογένεια της άτυχης Δώρας υποδέχθηκε τον καθ’ ομολογία δολοφόνο Μανώλη Σοροπίδη με κατάρες. «Θα βάλω να […]

Ένταση επικράτησε και σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο όπου συνεχίζεται η δίκη για την υπόθεση της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη που δολοφονήθηκε το περασμένο φθινόπωρο στο Β´ νεκροταφείο Αθηνών.

Δεν άντεξε η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη…

Η οικογένεια της άτυχης Δώρας υποδέχθηκε τον καθ’ ομολογία δολοφόνο Μανώλη Σοροπίδη με κατάρες.

«Θα βάλω να σε σκοτώσουν μέσα στη φύλαξη. Δεν θα ζήσεις θα έχεις φρικτό θάνατο», φώναζε ο πατέρας της εφοριακού όσο οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να τον κρατήσουν σε απόσταση από τον Μανώλη Σοροπίδη.

Μητέρα Δώρας: Άλλο να σου αρρωστήσει το παιδί κι άλλο να στο πάρει κάποιος…

Η μητέρα της άτυχης εφοριακού είπε απευθυνόμενη στους άνδρες της αστυνομίας που προσήγαγαν τον Σοροπίδη στο δικαστήριο: «Μας πέθανε μας πήρε το παιδί μας κι εσείς τον προστατεύετε να μην πέσουμε πάνω του, δεν ντρέπεστε. Αίσχος».

«Να πεθάνεις» φώναζε η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη.

«Τέρας, θα πεθάνεις» – Έπεσε κάτω για να γλιτώσει ο δολοφόνος της Δώρας (vid)

«Φέρε πίσω το παιδί μου», ούρλιαζε στον δολοφόνο του παιδιού της, ενώ σε κάποια στιγμή ακούγεται να λέει κάποιος από τους συγγενείς ότι ο Σοροπίδης θέλει εκτελεστικό απόσπασμα.

 

Ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη μεταφέρθηκε σήμερα στα δικαστήρια, καθώς συνεχίζεται η δίκη που ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις